Αντιρρήσεις Τσολακάκη για την πώληση

Τις αντιρρήσεις του για το κατά πόσο οι Κύπριοι επενδυτές μπορούν να προσφέρουν στον Πανιώνιο εξέφρασε ο αντιπρόεδρος Κώστας Τσολακάκης.

Τις αντιρρήσεις του για το κατά πόσο οι Κύπριοι επενδυτές μπορούν να προσφέρουν στον Πανιώνιο εξέφρασε ο αντιπρόεδρος Κώστας Τσολακάκης. Συγκεκριμένα μίλησε στον Sentra 103,3 και μεταξύ άλλων τόνισε:

Την αντίδραση Τσακίρη: «Στενοχωριέμαι για τον Τσακίρη που έβαλε 24 εκατομμύρια και μας χάρισε τον Πανιώνιο αφήνοντας στο ταμείο 1,2 εκατομμύρια που θα μπορούσε να το πάρει. Έχει πέσει και αυτός θύμα, όπως και ο Κατσιφαράκης που ήταν ο μεσάζοντας στις επαφές που έγιναν. Θα τον υπερασπίζομαι ό,τι κι αν συμβαίνει. Πριν από δύο μέρες τον είδα και τον ενημέρωσα ότι δεν συζητάμε για τους Κύπριους».

Την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα: «Είμαστε η μοναδική ομάδα που έχουμε ξοφλήσει τους ποδοσφαιριστές μέχρι τις 30 Ιουνίου και μετά έφυγαν με άδεια. Υπάρχουν τέσσερα μεγάλα συμβόλαια που δεν θα μείνουν, ενώ υπάρχουν και οι εκκρεμότητες με τον Κοντοέ και τον Γουνδουλάκη. Παράλληλα, έχουμε και την τύχη να έχουμε έναν προπονητή που δέχθηκε να μείνει έστω και χωρίς μεταγραφές».

Για τον Εστογιανόφ: «Ο Βεντούρης και ο Τσακίρης λένε ότι πρέπει να τον αφήσουμε ελεύθερο, ενώ υπάρχουν και άλλοι που λένε ότι πρέπει να γυρίσει στον ομάδα και σε λίγους μήνες με τις εμφανίσεις του θα φέρει λεφτά από την πώλησή του. Δεν πρόκειται, πάντως, να πάει ελεύθερος σε καμία ελληνική ομάδα».

Για τις φήμες περί συμφωνίας του Κοντοέ με την ΑΕΚ: «Αν ένας παίκτης θέλει να πάει σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ ο Πανιώνιος δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί τους. Να ξέρετε όμως ότι τα παιδιά αγαπάνε περισσότερο τον Πανιώνιο από το χρήμα».

Για τις προτάσεις περί παραχώρησης της ΠΑΕ: «Καθημερινά υπάρχει και μια πρόταση. Σήμερα έμαθα ότι ο παλιός παίκτης του Πανιωνίου και νυν μάνατζερ Θοδωρής Ζάκκας, ζήτησε πληροφορίες μέσω του Αντώνη Μανίκα, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει επενδυτής που ενδιαφέρεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.