Μίλαν για «Φέτφα»!

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν Αριέντο Μπράιντα με δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι οι «ροσονέρι» παρακολουθούν την εξέλιξη του Γιάννη Φετφατζίδη.

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν Αριέντο Μπράιντα με δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι οι «ροσονέρι» παρακολουθούν την εξέλιξη του Γιάννη Φετφατζίδη.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μετακόμισε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό στη Τζένοα, ίσως όμως το «ιταλικό» μέλλον του να είναι στο Μιλάνο.

Ο Μπράιντα, νούμερο 3 στο οργανόγραμμα της Μίλαν μετά από τους Μπερλουσκόνι και Γκαλιάνι, μιλώντας στην εφημερίδα «Real News» αποκάλυψε ότι γνωρίζει καλά τις δυνατότητες του παίκτη και θα έχει την ευκαιρία να τον γνωρίσει ακόμα καλύτερα αγωνιζόμενος στη Σέριε Α με τους «ροσομπλού».

«Ναι, τον ξέρω τον Γιάννη Φετφατζίδη. Τον έχουν παρακολουθήσει οι σκάουτερ μας αρκετές φορές. Και οι εκθέσεις τους προς εμένα είναι πολύ καλές. Ξέρω πως είναι ένας πολύ ταλαντούχος νέος ποδοσφαιριστής με μεγάλη προοπτική. Τώρα που ήρθε στην Ιτλαία θα έχω την ευκαιρία να τον δω περισσότερο και καλύτερα. Είναι σίγουρα μία ενδιαφέρουσα περίπτωση που θα παρακολουθήσουμε με προσοχή», είπε ο Μπράιντα, που ευχήθηκε επίσης η Μίλαν να κοντράρει τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ:

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος τον οποίο σεβόμαστε απόλυτα. Γιατί όχι να βρεθούμε μαζί και στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ;».

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται φυσικά για κάθε εξέλιξη στο μέλλον του Φετφατζίδη, καθώς διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης για τον παίκτη όπως προβλέπει η συμφωνία με τη Τζένοα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.