Συγκρατημένη αισιοδοξία στην Πλατεία

Η πρόταση των Κύπριων επενδυτών, όπως είναι φυσικό έχει επιφέρει αισιοδοξία στις τάξεις του Πανιωνίου, όμως αυτή είναι... συγκρατημένη.

Η πρόταση των Κύπριων επενδυτών, όπως είναι φυσικό έχει επιφέρει αισιοδοξία στις τάξεις του Πανιωνίου, όμως αυτή είναι… συγκρατημένη. Οπως χαρακτηριστικά λένε κύκλοι της διοίκησης: “Ακόμα είναι εξαιρετικά νωρίς προκειμένου να πούμε με σιγουριά ότι η ομάδα θα αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς και πως όλα θα τελειώσουν σύντομα”.

Σε κάθε περίπτωση η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να σηματοδοτήσει την απαρχή εξελίξεων, με τους ορκωτούς λογιστές να κάνουν την εμφάνισή τους στην Ι. Χρυσοστόμου και να ξεκινούν την εξέταση των οικονομικών στοιχείων της ομάδας. Και από κει και πέρα οι εξελίξεις αναμένεται να συνεχιστούν βήμα-βήμα.

Στο μεταξύ, την Κυριακή ο Γεράσιμος Βεντούρης είχε συνάντηση με τον προπονητή Τάκη Λεμονής, όπου φυσικά και συζήτησαν το θέμα των Κύπριων επενδυτών, ενώ παράλληλα μίλησαν και για τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο, όπως είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων, οι μεταγραφές, αλλά και ο προγραμματισμός για την νέα περίοδο.

Τέλος την ερχόμενη εβδομάδα ο Πανιώνιος θα δώσει ακόμα δύο φιλικούς αγώνες. Αντίπαλοί του θα είναι ο Απόλλων Σμύρνης και ο Εθνικός Αστέρας σε ματς που θα γίνουν την Τρίτη και την Παρασκευή αντίστοιχα και θα ξεκινήσουν στις 17:00. Στα παιχνίδια αυτά ο Τάκης Λεμονής θα χρησιμοποιήσει τους παίκτες της ομάδας Νέων και πιθανώς κάποιους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.