Κατσιφαράκης: «Σύντομα… συμφωνία»

Αισιόδοξος πως ο Πανιώνιος θα πουληθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατσιφαράκης.

Αισιόδοξος πως ο Πανιώνιος θα πουληθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατσιφαράκης. Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας της Νέας Σμύρνης τόνισε πως η πρόταση της ελληνοκυπριακής εταιρίας είναι σοβαρή και πως τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, οι οποίες όπως τόνισε θα είναι θετικές. Ο Κατσιφαράκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά τόνισε:

Για την εταιρία που εκδήλωσε το ενδιαφέρον απόκτησης του Πανιωνίου: «Είναι μία Ελληνοκυπριακή εταιρία, η οποία αποτελείται με πρόσωπα που είναι σε θέση να βοηθήσουν πραγματικά. Όταν κάποιοι άνθρωποι θέλουν να επενδύσουν στο χώρο, ψάχνουν για τις απαραίτητες εγγυήσεις. Ήρθαν και με βρήκαν και όταν τους παρέπεμψα να μιλήσουν με τον κ. Βεντούρη, τους είπα να μην πουν ποιος του στέλνει. Πρόκειται για μία πολυεθνική εταιρία με διάφορες δραστηριοποιήσεις στους τομείς των κατασκευών, του εμπορίου, των μεταλλευμάτων. Πιστεύω πως μέσα στο σαββατοκύριακο θα υπάρξει συμφωνία, ωστόσο θα πρέπει όμως πρώτα να εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση του Πανιωνίου. Το ενθαρρυντικό είναι ότι έχουμε γραπτή πρόταση και όχι στα λόγια».

Για το ύψος της προσφοράς: «Έχει να κάνει με αυτό που έχει ζητήσει ο ερασιτέχνης Πανιώνιος. Δηλαδή, όποιος έρθει και πάρει τις μετοχές που έχει ο ερασιτέχνης, περίπου στα 700.00 ευρώ, τότε θα μπορεί να πάρει και αυτές της ΠΑΕ. Τώρα, τί ανοίγματα έχει η ΠΑΕ, αυτό είναι ένα άλλο θέμα, όπου αναμένεται να μπουν ορκωτοί λογιστές, για να κάνουν τον απαραίτητο έλεγχο. Θεωρώ ότι από Δευτέρα θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις».

Για το αν είναι αισιόδοξος: «Η αισιοδοξία πηγάζει από την σοβαρή πρόταση. Όταν οι άνθρωποι αυτοί με πλησίασαν τους τοποθετήθηκα όπως ακριβώς και τότε με τον κ. Τσακίρη. Ποιες, δηλαδή, θα πρέπει να είναι οι επιλογές τους, αλλά και για το πώς να κινηθούν».

Για το λόγο που ασχολείται ακόμα με τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης: «Έχω πει πολλές φορές και δημόσια ότι πάντα θα βοηθάω τον Πανιώνιο, όσο είμαι γερός. Αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως επιθυμώ να παραμείνει πρόεδρος στο σύλλογο, ο κ. Βεντούρης. Είναι τιμή για τον Πανιώνιο να είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο πόστο αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.