Προπληρώθηκαν στον Πανιώνιο!

Σε μία εντυπωσιακή κίνηση προέβη την Πέμπτη η διοίκηση του Πανιωνίου, καθώς... προπλήρωσε τους παίκτες τις οφειλές μέχρι και τις 30 Ιουνίου!

Σε μία εντυπωσιακή κίνηση προέβη την Πέμπτη η διοίκηση του Πανιωνίου, καθώς… προπλήρωσε τους παίκτες τις οφειλές μέχρι και τις 30 Ιουνίου! Η διοίκηση της ομάδας, είχε υποσχεθεί στους ποδοσφαιριστές πως όλοι θα φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές έχοντας εξοφληθεί και έτσι φρόντισε να κάνει πράξη τις υποσχέσεις της. Οι πληρωμές θα γίνουν σε δύο γκρουπ με το δεύτερο να έχει οριστεί για την επόμενη Δευτέρα.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Παρασκευή στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό σε φιλικό παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα αποτελέσει την φιέστα της ομάδας του Αγρινίου για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Ο προπονητής Τάκης Λεμονής θα έχει την δυνατότητα να δει αγωνιζόμενους για μία ακόμα φορά, αρκετούς από τους νεαρούς παίκτες του Πανιωνίου.

Μετά το παιχνίδι στο Αγρίνιο, οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας είναι ελεύθεροι για την καλοκαιρινή τους άδεια. Η προετοιμασία για την νέα περίοδο θα ξεκινήσει τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου με την ακριβή ημερομηνία να μην έχει οριστικοποιηθεί ακόμη. Ο Τάκης Λεμονής για περίπου δέκα ημέρες θα αναλάβει την καθοδήγηση της ομάδας Νέων και για το λόγο αυτό θα γίνουν κι άλλα φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο εξ αυτών είναι την προσεχή Τρίτη με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης και θα διεξαχθεί στην Νέα Σμύρνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.