Χαμόγελα για τους νέους στην Πλατεία

Ο Πανιώνιος στηριζόμενος στα παιδιά της ομάδας Νέων, επικράτησε 3-2 του ΠΑΟ Ρουφ σε φιλικό παιχνίδι, στο οποίο δοκιμάστηκε ο Λούκατς.

Ο Πανιώνιος στηριζόμενος στα παιδιά της ομάδας Νέων, επικράτησε 3-2 του ΠΑΟ Ρουφ σε φιλικό παιχνίδι, στο οποίο δοκιμάστηκε ο Λούκατς. Οι “κυανέρυθροι” ζήτησαν και πήραν την άδεια της ΑΕΚ στην οποία ανήκει ο Σέρβος τερματοφύλακας, ο οποίος θα παραμείνει στις τάξεις του συλλόγου της Νέας Σμύρνης μέχρι και το φιλικό με τον Παναιτωλικό, που θα γίνει την Παρασκευή στο Αγρίνιο.

Οσον αφορά στο παιχνίδι με το Ρουφ, ο Τάκης Λεμονής είδε για μία ακόμα φορά τους παίκτες της ομάδας Νέων και σίγουρα έχει ξεχωρίσει κάποιους από αυτούς, που δεν αποκλείεται να τους καλέσει να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Ειδικά ο Σταματής που σκόραρε σε ένα ακόμα παιχνίδι.

Συγκεκριμένα στο 14′ ο Τσουβαλτσίδης με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Ντούνη, ο οποίος γύρισε στον Σταματή. Ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 17′ ο Σταματής σούταρε στο δοκάρι, κι ενώ πρώτα είχε περάσει και τον τερματοφύλακα Βουτσινά. Στο 28′ ο Σμυρλής βρήκε στην μεγάλη περιοχή τον Ντούνη και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση με γκολ των Γιανιτσανάκη (32′), Μιχελή (35′), ενώ είχαν και δοκάρι με τον Πέτρου στο 78′. Το τελικό 3-2 υπέρ του Πανιωνίου, διαμόρφωσε με ψηλοκρεμαστό πλασέ ο Λουκίνας στο 87′.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Ανέστης, Κούρος, Ρουμπουλάκος, Διαμαντόπουλος, Κούρντι, Ντούνης, Τσουβαλτσίδης, Σταματής, Βλάχος, Σμυρλής, Γκέζος.
(Β’ Ημίχρονο): Λούκατς, Καμπούρης, Πολλάλης, Κούρος, Χατζησάββας, Σπανός, Ρουσάκης, Μάκος, Τσαουσάι, Κοντοχρήστος, Λουκίνας.
ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Βουτσινάς, Πενταυράκης, Κοκολάκης, Γρομιτσάρης, Βιδάλης, Χαλιμούρδας, Πέτρου, Θεοδωρόπουλος, Μιχελής, Γιανιτσανάκης, Καπουράνης.
Επαιξαν και οι: Καφές, Γιουβανέλης, Σαπαλίδης, Διαμαντόπουλος, Κρητικός, Κωνσταντόπουλος, Λαδάς, Σαλάκου, Μαρυωνίτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.