Αλλαγές στο Δ.Σ. και φιλική… τεσσάρα

Αλλαγές σημειώθηκαν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Πανιώνιος, με την είσοδο σε αυτό του Κωνσταντίνου Τσολακάκη.

Αλλαγές σημειώθηκαν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Πανιώνιος, με την είσοδο σε αυτό του Κωνσταντίνου Τσολακάκη. Πλέον ο τελευταίος, που αντικατέστησε τον παραιτηθέντα Παναγιώτη Πάλλα, θα είναι ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και παράλληλα αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλός της.

Παράλληλα στο Δ.Σ. ισύχθει και ο γιατρός Νίκος Χρηστίδης ως μέλος, στην θέση του επίσης παραιτηθέντος Ιωάννη Παρισινού. Ετσι η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου, διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Γεράσιμος Βεντούρης
 
Α’ αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος: Κωνσταντίνος Τσολακάκης
 
Β’ αντιπρόεδρος: Στυλιανός Λογοθέτης
 
Μέλοι: Νικόλαος-Σίμος Καμχής, Γεώργιος Κωνσταντινίδης, Νικόλαος Χρηστίδης, Σωτήριος Σωτηρόπουλος, Θεόφιλος Αρκουμάνης, Κωνσταντίνος Αλβανός.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Πανιώνιος επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Κορωπί του Βύζαντα Μεγάρων με 4-1. Ο Τάκης Λεμονής, δοκίμασε τον Ελληνοκύπριο Μάικ Αντριου και τον νεαρό Ρομπουλάκο από την Τριγλία Ραφήνας. Ο πρώτος έπαιξε ως στόπερ και ο δεύτερος ως αριστερό μπακ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 13′ με τον Στρατάκη. Στο 22′ ο Σάμαρης κέρδισε πέναλτι όταν ανατράπηκε από τον Θ. Γεωργακόπουλο. Ο Μπάλαμπαν που ανέλαβε την εκτέλεση ισοφάρισε σε 1-1. Στο 61′ ο Σιόβας “έγραψε” το 2-1. Στο 69′ ο Σταματής έκανε το 3-1 και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 75′ ο Βλάχος.
 
Δοκάρι για τον Βύζαντα είχαν οι Σκαφτούρος (38′), Ρούσσος (58′) και Ανδρίκος (73′).
 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πρελ, Τσότσαλιτς (45′ Ρομπουλάκος), Σιόβας, Κοντοές, Κβιρκβέλια, Κουμορτζί, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Μπάλαμπαν, Αντριου.
Από το 63′ η σύνθεση του Πανιωνίου ήταν η εξής: Ανέστης, Ρομπουλάκος, Κούρντι, Γκέζος, Κούρος, Σταματής, Σμυρλής, Πολάλης, Βλάχος, Ντούνης, Διαμαντόπουλος.
 
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ζαραβίνος με βοηθούς τους κ.κ. Κουτσογιάννο, Τσιλιπάνο, άπαντες του συνδέσμου Αθηνών.
 
Στο φιλικό της Τετάρτης με αντίπαλο τον ΠΑΟ Ρουφ, που θα διεξαχθεί στην Νέα Σμύρνη στις 16:00, ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Λεμονής, θα χρησιμοποιήσει τους παίκτες των ομάδων Νέων. Οι παίκτες της αντρικής ομάδας θα έχουν ρεπό, ενώ επόμενη προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.