Διαφορά με Κοντοέ, αλλά…

Το πρώτο ουσιαστικό ραντεβού της διοίκησης του Πανιωνίου με τον Γιάννη Κοντοέ, έγινε την Δευτέρα και πλέον αναμένονται οι εξελίξεις.

Το πρώτο ουσιαστικό ραντεβού της διοίκησης του Πανιωνίου με τον Γιάννη Κοντοέ, έγινε την Δευτέρα και πλέον αναμένονται οι εξελίξεις. Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες που υπάρχουν η οικονομική διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι μεγάλη και θα πρέπει να γίνουν προσπάθειες για να γεφυρωθεί το “χάσμα”.

Η πλευρά του παίκτη, φαίνεται πως ζήτησε προθεσμία προκειμένου να εξετάσει κι άλλες προτάσεις που της έχουν γίνει, προκειμένου να “ζυγίσει” όλα τα δεδομένα και να πάρει την απόφασή της. Πάντως και οι δύο πλευρές έδειξαν την διάθεση να εξαντλήσουν όλα τα δεδομένα για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Στο μεταξύ, Γουνδουλάκης και Γιόνσον δεν έχουν απαντήσει ακόμα για το αν αποδέχονται την πρόταση που τους έχει ήδη γίνει. Πάντως και οι δύο αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν απαντήσει οριστικά, προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει και ο σχεδιασμός της ομάδας.

Στον αγωνιστικό τομέα, την Τρίτη είναι προγραμματισμένο να γίνει το φιλικό με τον Φωστήρα, όπου ο Τάκης Λεμονής θα δοκιμάσει παίκτες από την ομάδα Νέων, η οποία τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημά της. Ο έμπειρος τεχνικός την Δευτέρα ήταν στην Κύπρο για προσωπική του υπόθεση και η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Καβαλιέρη. Μάχο, Ομο και Κούκετς είναι οι τρεις παίκτες που δεν πήραν μέρος, καθώς ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.