Ανάσα για την Κατάνια

Μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες η Κατάνια κατάφερε να νικήσει και να ξεκολλήσει απ' την τελευταία θέση της Σέριε Α, με «θύμα» της τη Λάτσιο της οποίας επικράτησε 3-1.

Μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες η Κατάνια κατάφερε να νικήσει και να ξεκολλήσει απ’ την τελευταία θέση της Σέριε Α, με «θύμα» της τη Λάτσιο της οποίας επικράτησε 3-1. Μάλιστα για τους Ρωμαίους ήταν η πρώτη ήττα το 2014 και το τέλος ενός θετικότατου σερί με τον Έντι Ρέχα στον πάγκο.

Το σκορ στο «Μασιμίνο» άνοιξε ο Ίσκο μετά από μόλις 41″ αγώνα, πετυχαίνοντας το δεύτερο γρηγορότερο γκολ στη σεζόν στη Σέριε κι ενώ το πιο γρήγορο όλων των εποχών ήταν αυτό του Τζιανφράνκο Ματεόλι στο παιχνίδι της Ίντερ με την Τσεζένα το 1998. Ο Μάουρι στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός φέτος κατάφερε να ισοφαρίσει για τη Λάτσιο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, αλλά η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ.

Η Κατάνια πήρε και πάλι το προβάδισμα λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, με κεφαλιά του κεντρικού αμυντικού, Σπόλι, στο 48′, ενώ στο 58′ ο Περούτσι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του.

Κατάνια (Μάραν): Αντούχαρ, Άλβαρες, Σπόλι, Μπελούτσι, Περούτσι, Ίσκο, Μπαριέντος (16′ Κέκο), Λόντι (83′ Πλασίλ), Ρινάουντο, Κάστρο (78′ Ρολίν), Μπεργκέσιο

Λάτσιο (Ρέχα): Μπερίσα, Μπιάβα (72′ Κεϊτά), Κονκό, Αντρέ Ντίας, Ράντου, Μάουρι (72′ Περέα), Λεντέσμα, Μπίλια (46′ Γκονζάλες), Καντρέβα, Λούλιτς, Κλόζε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.