Τέβες: “Ήμουν έτοιμος να σταματήσω”

Ο Κάρλος Τέβες αποκάλυψε ότι ήταν πολύ κοντά στην αποχώρηση από την ενεργό δράση, αλλά η Γιουβέντους τον έπεισε να συνεχίσει.

Ο Κάρλος Τέβες αποκάλυψε ότι ήταν πολύ κοντά στην αποχώρηση από την ενεργό δράση, αλλά η Γιουβέντους τον έπεισε να συνεχίσει. Ο Αργεντίνος επιθετικός ξεκαθάρισε παράλληλα ότι δεν σκέφτεται να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

“Πάντα έλεγα ότι ήθελα να αποχωρήσω όταν έφτανα στα 28 και ήμουν πολύ κοντά να το κάνω μετά από όσα έγιναν με τον Μαντσίνι. Ήμουν πραγματικά κουρασμένος. Είχα κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ και την Πρέμιερ Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το κύπελλο Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Σίτι. Είχα κερδίσει όλα όσα ένιωθα ότι μπορούσα και υπήρχε ένα διάστημα που ήμουν γεμάτος από ποδόσφαιρο και ήθελα να αποχωρήσω. Τότε ήρθε η Γιουβέντους, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και με έκανε να αλλάξω γνώμη”, είπε ο Τέβες και συμπλήρωσε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην εθνική Αργεντινής:

“Η καριέρα μου με την αλμπισελέστε έχει τελειώσει. Σας τα είπα όλα για την εθνική ομάδα πριν και δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω. Έχει τελειώσει τώρα και ανήκει στο παρελθόν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.