Ενδιαφέρον της Γιούβε για Κούτσκα

Λίγους μήνες μετά την άφιξή του στην Ιταλία, ο Γιουράι Κούτσκα έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων της Serie Α.

Λίγους μήνες μετά την άφιξή του στην Ιταλία, ο Γιουράι Κούτσκα έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων της Serie Α. Ο Σλοβάκος διεθνής, που πήρε μεταγραφή τον περασμένο Ιανουάριο από τη Σπάρτα Πράγας για την Τζένοα, έχει γίνει βασικό στέλεχος της καινούριας του ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την πρόοδο του 24χρονου άσου παρακολουθεί στενά η Γιουβέντους, με βλέψεις να τον εντάξει στο δυναμικό της το καλοκαίρι. Ως βασικοί μεταγραφικοί στόχοι έχουν καθοριστεί ο Αντρέα Πίρλο της Μίλαν και ο Ρικάρντο Μοντολίβο της Φιορεντίνα.

Ο Κούτσκα συγκαταλέγεται στα εναλλακτικά σενάρια, στην περίπτωση που οι δύο προαναφερθέντες παίκτες δεν έρθουν τελικά στο Τορίνο. Εμπόδιο πάντως ενδέχεται να αποτελέσει το συμβόλαιο του Σλοβάκου, το οποίο λήγει το 2015, κάτι που σημαίνει ότι η «Μεγάλη Κυρία» θα χρειαστεί να καταβάλει στην Τζένοα οικονομικό αντάλλαγμα προκειμένου να πάρει το ΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.