«Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην Ουντινέζε»

Ο Αντόνιο Ντι Νατάλε αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόταση από τη Μίλαν, ωστόσο η απάντηση του ήταν αρνητική, καθώς όπως εξήγησε επιθυμία του είναι να τελειώσει την καριέρα του στην Ουντινέζε.

Ο Αντόνιο Ντι Νατάλε αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόταση από τη Μίλαν, ωστόσο η απάντηση του ήταν αρνητική, καθώς όπως εξήγησε επιθυμία του είναι να τελειώσει την καριέρα του στην Ουντινέζε. Ο 35χρονος επιθετικός δήλωσε πιστός στην ομάδα του Ούντινε, στην οποία ανήκει από το 2004 και θα «υπηρετεί» μέχρι το 2015.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, και τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Αντριάνο Γκαλιάνι, για την πρόταση. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν η μόνη ομάδα που έκανε πρόταση στον μάνατζέρ μου, αλλά εκείνο που θέλω είναι να τελειώσει την καριέρα μου στην Ουντινέζε», δήλωσε ο Αντόνιο Ντι Νατάλε, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με την ιστορία της Ουντινέζε.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, είπε: «Η δυνατότητα να παίξει στο Μαρακανά σου δίνεται μια φορά στη ζωή σου, θα κάνω ότι περνάει από μένα για να καταφέρω να ζήσω αυτή τη φανταστική εμπειρία. Ωστόσο, όλα κρίνονται από τον Τσεζάρε Πραντέλι, ο οποίος θα περιμένει από εμένα να έχω μια καλή σεζόν με την Ουντινέζε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.