Γκαλιάνι: «Αγάλματα για Μοράτι και Σίλβιο»

Να κατασκευάσουν αγάλματα για τους Μπερλουσκόνι και Μοράτι προέτρεψε τους οπαδούς στο Μιλάνο, ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Να κατασκευάσουν αγάλματα για τους Μπερλουσκόνι και Μοράτι προέτρεψε τους οπαδούς των Ίντερ και Μίλαν, ο Αντριάνο Γκαλιάνι. Ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Μάσιμο Μοράτι από τη διοίκηση των «νερατζούρι», καθώς επίσης και στο ενδεχόμενο επιστροφής του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη Μίλαν.

Αρχικά, ο Γκαλιάνι δήλωσε για τον Μοράτι: «μαθα από τις εφημερίδες για την αποχώρηση του Μοράτι από την Ίντερ. Ο Μοράτι έχει κάνει πάρα πολλά για την Ίντερ, όπως και ο πρόεδρός μας ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τη Μίλαν. Κανονικά θα έπρεπε οι οπαδοί των δύο ομάδων να φτιάξουν αγάλματα γι’ αυτούς τους δύο προέδρους. Οι ομάδες του Μιλάνο έχουν πετύχει πάρα πολλά χάρη σε αυτούς και η πόλη μας είναι η κορυφαία σε αθλητικό επίπεδο».

Όσον αφορά στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Γκαλιάνι δήλωσε: «Η επιστροφή του Ιμπραΐμοβιτς στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι κάτι πραγματικά αδύνατο, καθώς το κασέ του είναι πάρα πολύ υψηλό για τα ιταλικά δεδομένα».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της Μίλαν αναφέρθηκε και στους Χόντα και Ρομπίνιο: «Ρομπίνιο ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του και στη Σάντος, ωστόσο, δεν τα βρήκαν στο οικονομικό και ανανεώσαμε για τα επόμενα τρία χρόνια την συνεργασία μας. Όσον αφορά τον Χόντα, είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει και ίσως τον αποκτήσουμε τον Ιανουάριο, αλλά θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.