Το «τρίποντο» στη σοβαρή Ρόμα

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία θα ήταν εγκληματικό να έχανε βαθμούς από την παραπαίουσα, αμυντικά, Λιβόρνο. Οι πρωτευουσιάνοι σκόραραν τρεις φορές στο «Ολίμπικο» και με το τελικό 3-0 πέτυχαν τη 14η νίκη τους μετά είκοσι παιχνίδια στο Καμπιονάτο.

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία θα ήταν εγκληματικό να έχανε βαθμούς από την παραπαίουσα, αμυντικά, Λιβόρνο. Οι πρωτευουσιάνοι σκόραραν τρεις φορές στο «Ολίμπικο» και με το τελικό 3-0 πέτυχαν τη 14η νίκη τους μετά είκοσι παιχνίδια στο Καμπιονάτο. Βασικός για 90 λεπτά για τη Ρόμα αγωνίστηκε ο Βασίλης Τοροσίδης.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Ρόμα έφτασε τους 47 βαθμούς κι εξακολουθεί να είναι δεύτερη στη βαθμολογία της  Serie A, πίσω από τη Γιουβέντους, ενώ η Λιβόρνο του Ατίλιο Περότι έμεινε 19η και στους 13 βαθμούς! Για το μόνο που δικαιολογημένα διαμαρτύρεται η φιλοξενούμενη είναι η φάση του 1-0.

Ο Ζερβινιό είναι οφσάιντ, ακουμπώντας την μπάλα και στρώνοντάς τη στον σκόρερ Ντέστρο, που με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ στο 6΄. Η άμυνα της Λιβόρνο «κοιμήθηκε» και στο 36΄, όπου με χαρακτηριστική ευκολία και μετά από μπέρδεμα των φιλοξενούμενων ο Στρούτμαν έκανε το 2-0.

Ο Λιάγιτς, στο 79΄, μετά από ωραίο σουτ και συνεργασία που προηγήθηκε με τον νεοφερμένο Ναϊνγκολάν, διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η Ρόμα για δεύτερο σερί ματς δεν «έφαγε» τελική προσπάθεια στο στόχο, ενώ το γκολ του Μαντία Ντέστρο ήταν το γρηγορότερο φετινό της στη Serie A, μια και σημειώθηκε στο έκτο λεπτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.