Στην Πάρμα ο Κασάνο

Παίκτης της Πάρμα είναι πλέον ο Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος θα παρουσιαστεί και επίσημα από τους "τζιαλομπλού" την Πέμπτη (4/7).

Παίκτης της Πάρμα είναι οριστικά ο Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος θα παρουσιαστεί και επίσημα από τους “τζιαλομπλού” την Πέμπτη (4/7). Οι “παρμέντσι” ήρθαν σε συμφωνία με τους “νερατζούρι”, οι οποίοι εκτός από τα οικονομικά ανταλλάγματα που δεν έγιναν γνωστά, θα αποκτήσουν και το 50% των δικαιωμάτων του Ισάκ Μπελφοντίλ.

Οι δύο ομάδες βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες μέρες και η μεταγραφή “κολλούσε” στην άρνηση του Ματίας Σιλβέστρε να μετακινηθεί στην Πάρμα, η οποία τον ζητούσε σαν αντάλλαγμα για τον Μπελφοντίλ. Η “χρυσή τομή”, ωστόσο, βρέθηκε και ο Κασάνο είναι έτοιμος για ακόμη μια “περιπέτεια” με την έβδομη ομάδα στην καριέρα του μετά τις Μπάρι, Ρόμα, Ρεάλ, Σαμπντόρια, Μίλαν και Ίντερ.

“Έχω την τιμή να πω ότι ο Κασάνο είναι παίκτης μας και θα φορά τη φανέλα με το Νο99. Αύριο πολλοί άνθρωποι θα περιμένουν γι’ αυτόν στην επίσημη παρουσίασή του”, δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Πάρμα, Πιέτρο Λεονάρντι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.