Νέα «στάση» στη Ρώμη

Η Ίντερ γνώρισε την τρίτη της φετινή ήττα στη Serie A, στο 1-0 από τη Λάτσιο στη Ρώμη για τη 18η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. «Καθάρισε» ο Κλόζε για τους «πρωτευουσιάνους».

Η Ίντερ γνώρισε την τρίτη της φετινή ήττα στη Serie A, στο 1-0 από τη Λάτσιο στη Ρώμη για τη 18η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. «Καθάρισε» ο Κλόζε για τους «πρωτευουσιάνους».

Με το αποτέλεσμα αυτό οι «νερατζούρι» έμειναν έκτοι στους 32 βαθμούς, ενώ η Λάτσιο ανέβηκε δέκατη με 23, όσους έχουν Πάρμα και Τζένοα ομάδες με τις οποίες ισοβαθμούν οι «λατσιάλι». Ήταν η έκτη νίκη για τη Λάτσιο φέτος και ισάριθμη στο «Ολίμπικο», μια και δεν έχει νίκη ο σύλλογος της Ρώμης εκτός έδρας.

Η Ίντερ σκόραρε δέκα σερί ματς Καμπιονάτο, όμως στο 1-0 από τη Λάτσιο δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, δέχτηκε ένα τέρμα κι έχασε το ματς. Τελευταίο ματς που οι Μιλανέζοι έμειναν στο «μηδέν» ήταν το 0-3 από τη Ρόμα (πάλι με σύλλογο της πρωτεύουσας) στην ήττα, εντός έδρας, με 3-0 στις 5 Οκτώβρη 2013.

Η Λάτσιο, πάντως, για πρώτη φορά στην ιστορία της κέρδισε για τέταρτη διαδοχική φορά τους «νερατζούρι», έχοντας έναν παραπάνω λόγο για να ευχαριστηθεί τη μεγάλη νίκη της. Οι γηπεδούχοι του Εντουάρντο Ρέγια δεν έπαιξαν τίποτε ιδιαίτερο στο πρώτο μέρος, κάτι που συνέβη  και για την Ίντερ. Δυσάρεστο για τη Λάτσιο ο τραυματισμός του Κονκό, στο 15΄, με τον Γάλλο αμυντικό ν΄ αντικαθίσταται.

Οι φιλοξενούμενοι του Βάλτερ Ματσάρι έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο την τάση να προφυλάξουν περισσότερο τα μετόπισθεν και να μην χάσουν, κάτι που τους στέρησε ο Μίροσλαβ Κλόζε. Ο Γερμανός σκόρερ έγινε, εντός περιοχής, αποδέκτης της μπαλιάς του Καντρέβα και με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Χαντάνοβιτς, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.