Η “Κυρία” είναι εδώ

Η Γιουβέντους νίκησε 1-0 την Ίντερ στο Τορίνο και μπήκε και πάλι στο "κόλπο" της τετράδας.

Η Γιουβέντους νίκησε 1-0 την Ίντερ στο Τορίνο και μπήκε και πάλι στο “κόλπο” της τετράδας. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος του derby d’Italia, με το οποίο έκλεισε η 25η αγωνιστική της Σέριε Α, ήταν ο Αλεσάντρο Μάτρι.

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός πέτυχε το τρίτο του γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις με τη “Γιούβε” στο 30′ με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Σόρενσεν και χάρισε στην ομάδα του μια μεγάλη νίκη. Οι “μπιανκονέρι” έψαξαν το δεύτερο γκολ στα λεπτά που απέμειναν μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, αλλά και με την έναρξη της επανάληψης.

Ο σκόρερ και ο Λούκα Τόνι έχασαν δύο μοναδικές ευκαιρίες για την ομάδα του Λουίτζι Ντελ Νέρι, που προς το τέλος του αγώνα έδσε περισσότερο χρόνο στην αντίπαλό της. Η Ίντερ προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων, αλλά τη φορά που τα κατάφερε καλύτερα από κάθε άλλη, ο Ετό στο 89′ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι μπροστά σε κενή εστία.

Η Γιουβέντους δυσκολεύτηκε, αλλά κράτησε τη νίκη -δεύτερη συνεχόμενη μετά το εκτός έδρας 3-1 επί της Κάλιαρι- και ανέβηκε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τρεις βαθμούς λιγότερους από τους “νερατζούρι” που βρίσκονται στην τέταρτη.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Ντελ Νέρι): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σόρενσεν, Φελίπε Μέλο (74′ Σισόκο), Ακουιλάνι, Κράσιτς, Μαρκίζιο (72′ Πέπε), Τόνι (65′ Ιακουίντα), Μάτρι
ΙΝΤΕΡ (Λεονάρντο): Ζούλιο Σέζαρ, Κόρντομπα, Ζανέτι, Μαϊκόν, Ρανόκια, Σνάιντερ, Καμπιάσο (72′ Ναγκατόμο), Τιάγκο Μότα, Κάρχα (60′ Πάντεφ), Ετό, Πατσίνι  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.