Ευχαριστημένος ο Μπουφόν

Χαρά για την επάνοδό του στην εθνική ομάδα εξέφρασε ο Τζίτζι Μπουφόν και με αφορμή αυτό το γεγονός θυμήθηκε ότι το καλύτερο παιχνίδι του με τη «σκουάντρα ατζούρα» ήταν ο ημιτελικός του Μουντιάλ του 2006 με τη Γερμανία.

Χαρά για την επάνοδό του στην εθνική ομάδα εξέφρασε ο Τζίτζι Μπουφόν και με αφορμή αυτό το γεγονός θυμήθηκε ότι το καλύτερο παιχνίδι του με τη «σκουάντρα ατζούρα» ήταν ο ημιτελικός του Μουντιάλ του 2006 με τη Γερμανία. Η ίδια ομάδα θα είναι αντίπαλος των Ιταλών την  Τετάρτη σε φιλικό προετοιμασίας και ο Ιταλός τερματοφύλακας δήλωσε ότι το περιμένει με ανυπομονησία.
 
«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην εθνική μετά τον τραυματισμό μου και ελπίζω σε νέες επιτυχίες», σχολίασε ο Μπουφόν μιλώντας στην «Gazzetta Dello Sport». «Ο ημιτελικός με τη Γερμανία στις 4 Ιουλίου 2006 ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της καριέρας μου. Συμβόλιζε την “εκδίκησή” μας για τους μετανάστες μας στη Γερμανία, εκδίκηση μέσω του αθλητισμού και ήταν μακράν η καλύτερη βραδιά μας», συμπλήρωσε.
 
Αναφερόμενος στο φιλικό της Τετάρτης με τους Γερμανούς, ο Μπουφόν, είπε ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει και για τις δύο ομάδες. «Εχουν πολλή αυτοπεποίθηση γιατί προέρχονται από θετικά αποτελέσματα. Από την πλευρά μας και εμείς έχουμε αλλάξει προπονητή και αγωνιστικό στιλ. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, μπορούμε να αποδείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε ορισμένα βήματα προς τα εμπρός. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι και ένα πολύ σοβαρό κίνητρο. Πρέπει να προκριθούμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012», κατέληξε ο Μπουφόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.