Μπερλουσκόνι: «Η ομάδα με χρειάζεται»

Αποφασισμένος να αναλάβει τα ηνία της Μίλαν εμφανίζεται ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μετά την αποπομπή του από την πολιτική σκηνή της Ιταλίας.

Αποφασισμένος να αναλάβει τα ηνία της Μίλαν εμφανίζεται ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μετά την αποπομπή του από την πολιτική σκηνή της Ιταλίας. Ο ισχυρός άνδρας των «ροσονέρι» εμφανίζεται προβληματισμένος με το -22 της ομάδας του από την κορυφή του πρωταθλήματος και τη νέα απογοητευτική εμφάνιση, κόντρα στη Λιβόρνο (2-2). Η πίεση αυξάνεται στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και πλέον καλείται να «σφραγίσει το εισιτήριο» της πρόκρισης στους «16» του Champions League, στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ.

Ο Μπερλουσκόνι τόνισε χαρακτηριστικά: «Την περσινή σεζόν, μετά τον καταστροφικό πρώτο γύρο, έστρεψα την προσοχή μου στη Μίλαν και καταφέραμε να πάρουμε την τρίτη θέση. Νομίζω πως τώρα η ομάδα, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τη βοήθειά μου».

Ήδη, ο ιταλικός Τύπος τονίζει πως τον Ιανουάριο θα υπάρξει σημαντική μετεγγραφική ενίσχυση για τους «ροσονέρι», με τον Εζεκιέλ Λαβέτσι να είναι ένας από τους στόχους. Στόχος της διοίκησης είναι να σωθεί η εφετινή σεζόν, η οποία μοιάζει μέχρι στιγμής καταστροφική για την ιταλική ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.