Πυρ και μανία ο Κασάνο

Απογοητευμένος με την απόφαση της UEFA να μην του επιτρέψει να αγωνιστεί στο Champions League εμφανίζεται ο Αντόνιο Κασάνο.

Απογοητευμένος με την απόφαση της UEFA να μην του επιτρέψει να αγωνιστεί στο Champions League εμφανίζεται ο Αντόνιο Κασάνο. Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός της Μίλαν τόνισε πως θα ήθελε να βοηθήσει τους «ροσονέρι» στην συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με κολακευτικά σχόλια για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Αρχικά, ο Κασάνο τόνισε στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport»: «Η Μίλαν μπορεί να κατακτήσει τα πάντα. Στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο, ακόμα και στο Champions League έχουμε τις πιθανότητές μας, παρά το γεγονός ότι δεν μπορώ να αγωνιστώ στο τελευταίο, κάτι το οποίο είναι ντροπή. Επίσης έχουμε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος είναι κάτι παραπάνω από κοινός θνητός».

Στην συνέχεια, τόνισε για τον Μάριο Μπαλοτέλι και στο αν θα ήταν σωστό να επιστρέψει ο Ιταλός το καλοκαίρι στα πάτρια εδάφη: «Όχι. Σε δύο με τρία χρόνια. Ο Μάριο είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν πρέπει να κάνει τα ίδια λάθη».

Τέλος, ο Κασάνο αναφέρθηκε και στην εθνική Ιταλίας: «Δεν θα είναι εύκολο να συναγωνιστούμε με τις Ισπανία και Γερμανία επειδή την παρούσα χρονική στιγμή έχουν καλύτερο υλικό από εμάς, οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα “όπλα” του ιταλικού ποδοσφαίρου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.