Κοντά σε Φλόρες η Γιουβέντους

Σε συμφωνία με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του Αντόνιο Φλόρο Φλόρες έχει καταλήξει η Γιουβέντους, σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Corriere dello Sport» και της «Tuttosport».

Σε συμφωνία με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του Αντόνιο Φλόρο Φλόρες έχει καταλήξει η Γιουβέντους, σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Corriere dello Sport» και της «Tuttosport». Οι δύο εφημερίδες υποστηρίζουν ότι οι σύλλογοι τα έχουν βρει ήδη και ότι μετά το τέλος της περιόδου δανεισμού του 27χρονου παίκτη, υπάρχει προοπτική οψιόν αγοράς ύψους 10 εκατ. ευρώ.
 
Ο Φλόρες δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει στην Ουντινέζε φέτος, αλλά με τους υπόλοιπους επιθετικούς της Γιουβέντους να τραυματίζονται σχεδόν σε καθημερινή βάση, ενδέχεται να βρει χώρο και χρόνο στην ενδεκάδα. Πάντως, αν τελικά το σχέδιο με τον Φλόρες δεν ευοδωθεί, υπάρχει η εναλλακτική λύση που ακούει στο όνομα Λουίς Φαμπιάνο. Λέγεται ότι ο επιθετικός της Σεβίλλης επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του σε μία μεγάλη ομάδα και δύσκολα θα απορρίψει ενδεχόμενη προσφορά της Γιουβέντους.
 
Κωνσταντίνος Δούκας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.