Τέσσερις μήνες εκτός ποδοσφαίρου ο Τσελίνο

Ο πρόεδρος της Κάλιαρι, Μάσιμο Τσελίνο, τιμωρήθηκε με τέσσερις μήνες απαγόρευσης οποιασδήποτε ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, κατηγορούμενος για πώληση εισιτηρίων σε κεκλεισμένων των θυρών ματς!

Ο πρόεδρος της Κάλιαρι, Μάσιμο Τσελίνο, τιμωρήθηκε με τέσσερις μήνες απαγόρευσης οποιασδήποτε ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, κατηγορούμενος για πώληση εισιτηρίων σε κεκλεισμένων των θυρών ματς!

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του Μάσιμο Τσελίνο είναι γνωστός, επομένως δεν εκπλήσσει η νέα περιπέτεια του προέδρου της Κάλιαρι με την αθλητική δικαιοσύνη της Ιταλίας. Ο Τσελίνο τιμωρήθηκε με τέσσερις μήνες εκτός ποδοσφαίρου, λόγω του ότι προέβη η Κάλιαρι, κατόπιν φυσικά δικής του εισήγησης, σε πώληση εισιτηρίων για ματς Καμπιονάτο αν και ήταν προγραμματισμένο να γίνει χωρίς θεατές!

Πέραν των τεσσάρων μηνών ο Μάσιμο Τσελίνο δέχθηκε ποινή δύο έξτρα μηνών για παραβίαση κανονισμών που αφορούν πληρωμές ατζέντηδων ποδοσφαιριστών της Κάλιαρι. Ο σύλλογος της Serie A τιμωρήθηκε και με χρηματικά πρόστιμα για τα δύο παραπτώματα, ύψους 10 και 15 χιλιάδων ευρώ αντίστοιχα.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, στο παιχνίδι με τη Ρόμα, το γήπεδο της Κάλιαρι δεν κρίθηκε ασφαλές στο να φιλοξενήσει το παιχνίδι, οπότε ορίστηκε η διεξαγωγή του χωρίς κόσμο. Αντί να συμμορφωθεί η Κάλιαρι με τον περιορισμό αυτό είχε ανάρτηση στο σάιτ της, σχετική με πώληση εισιτηρίων για τον αγώνα καλώντας τον κόσμο της να πάει στο γήπεδο.

Αποτέλεσμα τούτου ήταν ν΄ αναβληθεί οριστικά το ματς από τις τοπικές Αρχές της Σαρδηνίας και η αναμέτρηση να κριθεί με 3-0 άνευ αγώνος για τους Ρωμαίους. Στη συνέχεια η Κάλιαρι μετακόμισε σε άλλο γήπεδο, πέντε χιλιόμετρα έξω από την πόλη. Για την ενέργειά της να πουλήσει εισιτήρια για ματς κεκλεισμένων, τιμωρήθηκε ο Τσελίνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.