“Τέσσαρα” η Πάρμα στη Γιουβέντους

Φαίνεται τελικά ότι και το 2011 θα είναι το ίδιο κακό όπως και το 2010 για την «Μεγάλη κυρία» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Φαίνεται τελικά ότι  και το 2011 θα είναι το ίδιο κακό όπως και το 2010 για την «Μεγάλη κυρία» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου
Τη συντριβή με 4-1 από την Πάρμα γνώρισε η Γιουβέντους στο Τορίνο, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 18ης ημέρας του ιταλικού πρωταθλήματος. Η «Γηραιά Κυρία» επηρεάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Φάμπιο Κουαλιαρέλα, μόλις στο τρίτο λεπτό (γύρισε το γόνατό του), αλλά κυρίως από την αποβολή του Φελίπε Μέλο στο 16΄.
Τη ζημία στη Γιούβε έκανε ένα δικό της παιδί ο Τζιοβίνκο. Ο κοντόσωμος χαφ σκόραρε δυο φόρες σκοτώνοντας την παλιά του ομάδα.
Ο Τζιοβίνκο στο 41΄ και στο 48΄, ο Κρέσπο με πέναλτι στο 62΄ και ο Παλαντίνο στις καθυστερήσεις πέτυχαν τα γκολ των «παρμένσι», ενώ για τους γηπεδούχους σκόραρε στο 60΄ ο Λεγκροτάλιε.
Με τη νίκη αυτή η Πάρμα σκαρφάλωσε στους 22 βαθμούς, ενώ η «Γηραιά Κυρία» παρέμεινε στους 31 και μακριά από την κορυφή.

Γιουβέντους (Ντελ Νέρι): Στοράρι, Σόρενσεν (57′ Σισόκο), Λεγκροτάλιε, Κιελίνι, Γκρόσο, Κράσιτς, Ακουιλάνι, Μέλο, Μαρκίζιο, Κουαλιαρέλα (7′ Αμάουρι), Ντελ Πιέρο (31′ Πέπε).

Πάρμα (Μαρίνο): Μιράντε, Τζακάρντο, Πάτσι, Παλέτα, Γκόμπι, Μορόνε, Τζεμαλί, Καντρέβα, Βιβιάνι, Κρέσπο (65′ Παλαντίνο), Τζοβίνκο (88′ Κάλβο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.