Μουνιέ: «Με ήθελε ο Ολυμπιακός»

Ο Αντονί Μουνιέ επιβεβαίωσε ότι ο Ολυμπιακός ήταν μία από τις ομάδες που τον ήθελαν το καλοκαίρι, αποκαλύπτοντας γιατί προτίμησε να μετακομίσει στη Μπολόνια.

Ο Αντονί Μουνιέ επιβεβαίωσε ότι ο Ολυμπιακός ήταν μία από τις ομάδες που τον ήθελαν το καλοκαίρι, αποκαλύπτοντας γιατί προτίμησε να μετακομίσει στη Μπολόνια.

Ο Γάλλος στράικερ κάνει καλή σεζόν με τους «ροσομπλού» στη Σέριε Α με 3 γκολ σε 8 αγώνες, έχοντας μετακομίσει εκεί τον περασμένο Αύγουστο από τη Μονπελιέ. Μιλώντας στη «L’ Equipe», τόνισε ότι επιθυμούσε να αγωνιστεί σε ένα από τα τέσσερα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

«Προτεραιότητά μου ήταν η Αγγλία, η Γερμανία ή η Ισπανία, αλλά η Ιταλία ήρθε ως μία πολύ καλή έκπληξη. Είναι μία αληθινά ποδοσφαιρική χώρα, όχι όπως η Γαλλία. Υπάρχει ατμόσφαιρα στα γήπεδα, κόσμος και καλοί παίκτες. Ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες μικρότερων πρωταθλημάτων όπως ο Άγιαξ, ο Ολυμπιακός ή τουρκικές ομάδες, προτίμησα να πάω σε μία θρυλική ιταλική ομάδα όπως η Μπολόνια. Μπορεί να ανέβηκε τώρα στη Σέριε Α αλλά μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα», είπε ο Μουνιέ, ο οποίος μετακόμισε ως άγνωστος στη Μπολόνια, αλλά πλέον αυτό δεν ισχύει, ειδικά μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Γιουβέντους:

«Κανένας δεν με ήξερε, γιατί στην Ιταλία κανείς δεν βλέπει το γαλλικό πρωτάθλημα. Από αυτή την πλευρά δεν είχα πίεση και αυτό ήταν καλό γιατί δεν υπήρχαν πολλές προσδοκίες. Θυμάμαι ότι κυκλοφορούσα άνετα στο κέντρο της πόλης την πρώτη εβδομάδα χωρίς να με σταματά κανείς. Πλέον αυτό δεν ισχύει. Ξέφυγα από την ανωνυμία και ο κόσμος με βλέπει διαφορετικά, όμως το προτιμώ αυτό γιατί σημαίνει ότι σκοράρω και δίνω πόντους στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.