Στη Ρώμη, πιθανότατα, ο τελικός Κυπέλλου

Ο πρόεδρος της Serie A Μαουρίτσιο Μπερέτα γνωστοποίησε πώς ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας θα γίνει στο «Ολίμπικο» της Ρώμης ανεξάρτητα με το αν θα περάσει η Ίντερ ή η Ρόμα από τον δεύτερο ημιτελικό.

Ο πρόεδρος της Serie A Μαουρίτσιο Μπερέτα γνωστοποίησε πώς ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας θα γίνει στο «Ολίμπικο» της Ρώμης ανεξάρτητα με το αν θα περάσει η Ίντερ ή η Ρόμα από τον δεύτερο ημιτελικό.

Η μία φιναλίστ είναι ήδη η Λάτσιο, η οποία απέκλεισε τη Γιουβέντους στους διπλούς ημιτελικούς αγώνες. Εκκρεμεί, στις 17/4, ο επαναληπτικός προημιτελικός του δεύτερου ζευγαριού, μεταξύ της Ίντερ και της Ρόμα, ώστε να σχηματιστεί ο τελικός. Η Ρόμα έχει πάρει το πρώτο παιχνίδι, στην πρωτεύουσα, με 2-1.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 26/5 και ο φόβος επεισοδίων, στην περίπτωση που προκριθεί και η δεύτερη ομάδα της «αιώνιας πόλης», είναι υπαρκτός, μετά και τα όσα έγιναν στο πρόσφατο ματς μεταξύ τους για το Καμπιονάτο.

«Στο Μιλάνο το τελευταίο ντέρμπι έγινε την ίδια ημέρα με τις τοπικές εκλογές και, σε κάθε περίπτωση, ο τελικός δεν μπορεί να μετατεθεί για το Σάββατο, λόγω του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι σωστό ο τελικός να γίνει στη Ρώμη», ήταν το σχόλιο του Μπερέτα την Παρασκευή (12/4) το βράδυ, κάτι που σημαίνει πώς τελικά το «Ολίμπικο» θα οριστεί ως έδρα του τελικού ώστε να υπάρχει και η κατάλληλη αστυνομική παρουσία.

Πολιτικοί φορείς, πάντως, έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους σ΄ αυτήν την επιλογή, θεωρώντας πώς είναι προτιμότερο να διεξαχθεί ο τελικός σε κάποια επαρχιακή πόλη της Ιταλίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.