Σαμαράς ο αντι-Γιόβετιτς

Η φετινή εξαιρετική χρονιά του Γιώργου Σαμαρά έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τον Έλληνα επιθετικό της Σέλτικ. Η φετινή εξαιρετική χρονιά του Γιώργου Σαμαρά έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τον Έλληνα επιθετικό της Σέλτικ.

Η φετινή εξαιρετική χρονιά του Γιώργου Σαμαρά έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τον Έλληνα επιθετικό της Σέλτικ.

Ο Γιώργος Σαμαράς θα δεχθεί σίγουρα πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του από τη σκωτσέζικη ομάδα, όμως το ενδιαφέρον ακόμη και αγγλικών συλλόγων που συνηθίζουν να «ψωνίζουν» ό,τι καλύτερο υπάρχει στο σκωτσέζικο ποδόσφαιρο αφήνει ένα ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη για άλλο σύλλογο.

Η Φιορεντίνα ψάχνει έναν επιθετικό, μια και ο καλύτερός της παίκτης το καλοκαίρι, λογικά, θα πουληθεί αντί δεκάδων εκατομμύριων ευρώ. Ο Γιόβετιτς είναι περιζήτητος, η Μάντσεστερ Σίτι έχει εκδηλώσει από πέρυσι το καλοκαίρι την επιθυμία να τον αποκτήσει, με αποτέλεσμα οι «βιόλα» να βρίσκονται ήδη στην αναζήτηση αντικαταστάτη.

Ο Σαμαράς πείθει τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας πώς μπορεί να παίξει το ρόλο του Γιόβετιτς στη Φλωρεντία κι αν κατατεθεί πρόταση στη Σέλτικ για την αγορά του τότε μπλέκει η υπόθεση για το που θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, τη νέα σεζόν, ο διεθνής επιθετικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.