Μοντέλα: «Με την ίδια φιλοσοφία»

Δε θα αλλάξει αγωνιστική φιλοσοφία στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Μίλαν η Φιορεντίνα, ξεκαθάρισε ο Βιντσέντζο Μοντέλα.

Δε θα αλλάξει αγωνιστική φιλοσοφία στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Μίλαν η Φιορεντίνα, ξεκαθάρισε ο Βιντσέντζο Μοντέλα. Ο προπονητής των «βιόλα» υπογράμμισε πως η προσεχής αντίπαλος της ομάδας του είναι μια δυνατή ομάδα, η οποία όμως θα πρέπει να αναγκαστεί να προσαρμόσει το παιχνίδι της, πάνω στη δική του ομάδα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα του για την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αρχικά, ο Μοντέλα δήλωσε: «Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όπως και όλα τα υπόλοιπα φυσικά, μπήκαμε στην τελική ευθεία της σεζόν. Αλλά δεν είναι παιχνίδι μια κι έξω, δεν πρέπει να το βλέπουμε έτσι. Η έξοδος στην Ευρώπη είναι δύσκολη υπόθεση, υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές ομάδες».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Θα δούμε πως θα είναι τα πράγματα στη βαθμολογία μετά το ματς με τη Μίλαν. Συνήθως η Μίλαν υποχρεώνει τον αντίπαλο να προσαρμόζεται στο δικό της παιχνίδι, εύχομαι εμείς να την αναγκάσουμε να προσαρμοστεί στο δικό μας παιχνίδι. Μόνο έτσι μπορούμε να κερδίσουμε, δεν θα αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας για ένα παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.