Αλέγκρι: «Στο ίδιο επίπεδο με τον Ίμπρα»

Το εγκώμιο του Μάριο Μπαλοτέλι έπλεξε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τονίζοντας πως ο Ιταλός επιθετικός βρίσκεται ήδη σε υψηλό επίπεδο.

Το εγκώμιο του Μάριο Μπαλοτέλι έπλεξε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τονίζοντας πως ο Ιταλός επιθετικός βρίσκεται ήδη σε υψηλό επίπεδο. Μάλιστα, ο τεχνικός των «ροσονέρι» δεν παρέλειψε να τονίσει πως ο διεθνής παίκτης βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος μετεγγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι από την ιταλική ομάδα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αλέγκρι δήλωσε αρχικά για τον Ιταλό επιθετικό: «Είναι παρόμοιος παίκτης με τον Ιμπραΐμοβιτς σε τεχνική κατάρτιση και νομίζω πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος παίζοντας εδώ. Ο Μπαλοτέλι έχει να βελτιώσει ακόμα πολλά ως κεντρικός επιθετικός, όμως έχει όλα τα φόντα για να το πετύχει».

Στην συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: «Το ρόστερ μας έχει μικρό μέσο όρο ηλικίας και είμαι χαρούμενος που δουλεύω υπό αυτές τις συνθήκες. Αν καταφέρουμε να πάρουμε τη θέση για την απευθείας πρόκριση στο Champions League, θα είναι μια καλή χρονιά. Αν όμως θέλουμε να πετύχουμε κάτι τέτοιο, τότε θα χρειαστούμε αρκετούς βαθμούς. Είμαι χαρούμενος στη Μίλαν και με τις συνθήκες δουλειάς στην ομάδα. Χρειαζόμαστε κάποια καλά αποτελέσματα και αυτό θα επιδιώξουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.