Μπούτσι: «Θα φέρω ενθουσιασμό στην Πεσκάρα»

Ο Κρίστιαν Μπούτσι είναι ο προπονητής που αναλαμβάνει την Πεσκάρα για τον επόμενο μήνα, με τον 36χρονο τεχνικό να είναι αισιόδοξος πώς μπορεί ν΄ αλλάξει το κλίμα στον ιταλικό σύλλογο.

Ο Κρίστιαν Μπούτσι είναι ο προπονητής που αναλαμβάνει την Πεσκάρα για τον επόμενο μήνα, με τον 36χρονο τεχνικό να είναι αισιόδοξος πώς μπορεί ν΄ αλλάξει το κλίμα στον ιταλικό σύλλογο.

Μετά από 27 αγωνιστικές η Πεσκάρα είναι τελευταία στο Καμπιονάτο, στους 21 βαθμούς, μαζί με τις Παλέρμο και Σιένα. Μετά την ήττα από την Ουντινέζε την Κυριακή (3/3, 0-1), συμπλήρωσε τρία παιχνίδια στα οποία δεν σκόραρε έχοντας μία ισοπαλία, μόλις, στα πιο πρόσφατα οκτώ ματς πρωταθλήματος.

Αποτέλεσμα τούτου ήταν ν΄ απομακρυνθεί ο προπονητής Κριστιάνο Μπεργκόντι. Προσπάθησε η ουραγός της Serie A να συμφωνήσει με τους Τζιοβάνι Γκαλεόνε και Μάρκο Τζιαμπάολο, όμως κανείς εκ των δύο δεν ήθελε τη δουλειά.

Έτσι η διοίκηση του κλαμπ στράφηκε στη λύση του Κρίστιαν Μπούτσι, προπονητή της ομάδας Νέων. Στην παρουσίασή του, την Τρίτη (5/3), ο 36χρονος τεχνικός φάνηκε αισιόδοξος για την εξέλιξη των πραγμάτων στον επόμενο μήνα που θα βρίσκεται το τιμόνι της Πεσκάρα!

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι γενναία απόφαση να εμπιστευτεί η ομάδα έναν νέο προπονητή. Η βαθμολογική κατάσταση είναι ντροπιαστική, όμως θα προσπαθήσω να δώσω κουράγιο στους παίκτες και να φέρω ενθουσιασμό στο παιχνίδι τους. Οι προηγούμενοι προπονητές έκαναν καλή δουλειά, την οποία θα κοιτάξω να συνεχίσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.