Καβάνι: «Με τη Γιούβε θα ανακάμψω»

Ο Έντινσον Καβάνι έχει μείνει για 500 ολόκληρα λεπτά χωρίς γκολ αλλά υπόσχεται στους οπαδούς της Νάπολι ότι θα επανορθώσει την Παρασκευή απέναντι στη Γιουβέντους!

Ο Έντινσον Καβάνι έχει μείνει για 500 ολόκληρα λεπτά χωρίς γκολ αλλά υπόσχεται στους οπαδούς της Νάπολι ότι θα επανορθώσει την Παρασκευή απέναντι στη Γιουβέντους!

Ο Ουρουγουανός στράικερ είναι το βαρόμετρο των «παρτενοπέι» και δεν είναι τυχαίο ότι η ανομβρία του έχει συμπέσει με το γενικότερο ντεφορμάρισμα της ομάδας, τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και την απώλεια εδάφους σε σχέση με τη Γιουβέντους στη μάχη για το «σκουντέτο».

Το τελευταίο γκολ του Καβάνι σημειώθηκε στις 27 Ιανουαρίου απέναντι στην Πάρμα, αλλά ο παίκτης με δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο τονίζει ότι θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα γκολ στο ντέρμπι με τους «μπιανκονέρι».

«Δεν ανησυχώ για το γεγονός ότι δεν έχω βάλει τελευταία και δεν είμαι ούτε απογοητευμένος ούτε πιεσμένος. Είμαι καλά και τα γκολ θα έρθουν. Η αγωνιστική μου άνοδος θα ξεκινήσει από το ματς της Παρασκευής απέναντι στη Γιουβέντους», διεμήνυσε ο Ουρουγουανός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.