Τριάρα η Ίντερ

Στο Τζουζέπε Μεάτσα η Ίντερ υποδέχτηκε την Κιέβο για την 24η αγωνιστική της Σερί Α. Πριν την αναμέτρηση η ομάδα του Μιλάνου ήταν στην πέμπτη θέση ενώ η Κιέβο ήταν στην 12η σε ισοβαθμία με τη Σαμπντόρια με τελικό σκορ 3-1 υπέρ των "νερατζούρι".

Στο Τζουζέπε Μεάτσα η Ίντερ υποδέχτηκε την Κιέβο για την 24η αγωνιστική της Σερί Α. Πριν την αναμέτρηση η ομάδα του Μιλάνου ήταν στην πέμπτη θέση ενώ η Κιέβο ήταν στην 12η σε ισοβαθμία με τη Σαμπντόρια.

Οι «νερατζούρι» μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να αφήσουν περιθώρια στην ομάδα του Κορίνι και μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Κασσάνο. Παρ’ όλα ταύτα η Κιέβο δεν τα παράτησε και δεν επηρεάστηκε από το γκολ που δέχτηκε τόσο νωρίς και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 21′ με τον Ριγκόνι μετά από ασίστ του Τζόκιτς αλλά η χαρά τους κράτησε μόλις για πέντε λεπτά αφού στο 26ο λεπτό ο Ρανόκια έκανε το 2-1 για την ομάδα του έπειτα από πάσα του Κασσάνο. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Ίντερ μπήκε με το ίδιο τέμπο από το πρώτο ημίχρονο και πέντε λεπτά από την έναρξή του έκανε τρία τα τέρματά της με τον Μιλίτο μετά από μεταβίβαση του Καμπιάσσο. Ο Νίκος Σπυρόπουλος, για λογαριασμό της Κιέβο, μπήκε αλλαγή στο 64ο λεπτό στη θέση του Κόφι.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.