«Δεν θέλω να στερήσω από τον εαυτό μου τον Καβάνι»

Την επιθυμία του να κρατήσει τον Καβάνι για πάντα στη Νάπολι εξέφρασε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ο οποίος τόνισε ότι θα κάνει και τα πάντα για να το πετύχει.

Την επιθυμία του να κρατήσει τον Καβάνι για πάντα στη Νάπολι εξέφρασε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ο οποίος τόνισε ότι θα κάνει και τα πάντα για να το πετύχει. Ο πρόεδρος της Ιταλικής ομάδας μιλώντας στον τύπο της χώρα του τόνισε ότι δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να καλύψει την ρήτρα του Ουρουγουανού
«Το τελευταίο πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι να στερήσω τον Καβάνι από τον εαυτό μου. Μου αρέσει σαν παίκτης και σαν άνθρωπος, είναι πάντα εκεί για εμάς, είναι πάντα παρών, μπορείς να υπολογίζεις 100 σε αυτόν.
Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για την ρήτρα από νομικής πλευράς. Όμως μπορώ να κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να πείσω τον παίκτη να μείνει, αν γίνει αυτό δεν θα δεχθεί να πάρει μεταγραφή. Και, όπως και να ‘χει, ποιος θα μου δώσει τόσα λεφτά; Το καλοκαίρι είπα όχι σε πρόταση 55 εκατ. ευρώ, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να δώσει 50. Για να καλύψεις τη ρήτρα των 63 εκατ. πρέπει να πληρώσει σχεδόν 70…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.