Σπυρόπουλος: «Σπουδαία ευκαιρία για εμένα»

Απόλυτα ικανοποιημένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία, εμφανίστηκε ο Νίκος Σπυρόπουλος στον Τύπο της γειτονικής χώρας.

Απόλυτα ικανοποιημένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία, εμφανίστηκε ο Νίκος Σπυρόπουλος στον Τύπο της γειτονικής χώρας. Ο διεθνής μπακ ευχαρίστησε τη διοίκηση της Κιέβο για την ευκαιρία που του δίνει να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και ξεκαθάρισε πως θέλει να δικαιώσει τις προσδοκίες, όσων τους πίστεψαν.

Αρχικά, ο Σπυρόπουλος δήλωσε στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport»: «Η φυσική μου θέση είναι αυτή του ακραίου αμυντικού. Αλλά μπορώ να προσαρμοστώ σε διαφορετικές θέσεις, ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας μου και τις απαιτήσεις του προπονητή μου. Αυτό που μου αρέσει, είναι να συμμετέχω στην ανάπτυξη της ομάδας. Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μου να βγαίνω στην επίθεση. Με τον τρόπο αυτό, μπορώ να συμμετέχω στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά και να σκοράρω, όταν μου δίνεται η ευκαιρία».

Στην συνέχεια, ο Σπυρόπουλος υπογράμμισε: «Η Ιταλία αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Κιέβο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και να τους υποσχεθώ πως θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.