Μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή του Κόντε

Με μία φωτογραφία του Αντόνιο Κόντε και δίπλα της το -3, η Γιουβέντους στην επίσημη ιστοσελίδα της μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του προπονητή της στον πάγκο μετά την πολύμηνη απουσία του, λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε.

Με μία φωτογραφία του Αντόνιο Κόντε και δίπλα της το -3, η Γιουβέντους στην επίσημη ιστοσελίδα της μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του προπονητή της στον πάγκο μετά την πολύμηνη απουσία του, λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε για συμμετοχή στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων στην Ιταλία. Η «Γιούβε» επισκέπτεται τη Σικελία την Κυριακή για τον αγώνα με την Παλέρμο, αυτή την φορά με τον Κόντε να δίνει τις οδηγίες από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς η ποινή των 10 μηνών, η οποία του είχε αρχικά επιβληθεί και η οποία μετατράπηκε σε τετράμηνη, μετά την έφεση που κατέθεσαν οι πρωταθλητές Ιταλίας, πρόκειται να «σβήσει» το Σάββατο.
Η επιστροφή του Κόντε στην… ενεργό δράση χαιρετίστηκε ακόμη και από το αφεντικό της προσεχούς αντιπάλου της «γηραιάς κυρίας», Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε στην “La Repubblica” δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον 43χρονο τεχνικό: «Κατά τη γνώμη μου ο Κόντε ήταν ανέκαθεν παράδειγμα προς μίμηση. Έχω άριστη σχέση μαζί του και πραγματικά η απουσία του είναι αισθητή. Σίγουρα δεν του εύχομαι καλή επιτυχία στο μεταξύ μας ματς, καθώς ελπίζω ότι θα τον πληγώσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.