Πρόστιμο στον Κουαλιαρέλα

Η αντίδραση τοτ\υ Φάμπιο Κουαλιαρέλα τη στιγμή της αντικατάστασής του από τον Αντζελο Αλέσιο στο ντέρμπι της Γιουβέντους με τη Μίλαν, θα στοιχίσει μερικές χιλιάδες ευρώ στον άσο της "γηραιάς κυρίας".

Η αντίδραση τοτ\υ Φάμπιο Κουαλιαρέλα τη στιγμή της αντικατάστασής του από τον Αντζελο Αλέσιο στο ντέρμπι της Γιουβέντους με τη Μίλαν, θα στοιχίσει μερικές χιλιάδες ευρώ στον άσο της “γηραιάς κυρίας”.

Ο διεθνής επιθετικός έδειξε εκνευρισμένος και γύρισε και είπε κάτι… γαλλικά στον τεχνικό της πρωταθλήτριας Ιταλίας. Ο εκτελεστικός διευθυντής Μπέπε Μαρότα θέλησε να υποβαθμίσει το θέμα: “Ο Κοαυλιαρέλα καλείται να πληρώσει πρόστιμο για την αντίδρασή του, αλλά αυτό έγινε μετά από μια ήρεμη κουβέντα που είχαμε μαζί του. Ηταν θυμωμένος με την αντικατάστασή του σε ένα ματς που η ομάδα του ήταν πίσω στο σκορ. Ηθελε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του να ισοφαρίσουν. Ηταν ένας θυμός που πέρασε”.

Ο Μαρότα διέψευσε ότι υπήρξε περιστατικό ανάμεσα στον Κλαούντιο Μαρκίζιο με τον Λεονάρντο Μπονούτσι, μετά το πέρας του αγώνα με τους “ροσονέρι”. “Δεν συνέβη τίποτα ανάμεσα στους δυο παίκτες” είπε χαρακτηριστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.