Αλέγκρι: «Θέλω λιγότερα λάθη»

Να περιορίσουν τα λάθη τους θέλει από τους παίκτες της Μίλαν στο μέλλον ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Να περιορίσουν τα λάθη τους θέλει από τους παίκτες της Μίλαν στο μέλλον ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως στην αναμέτρηση με τη Νάπολι, οι «ροσονέρι» υπέπεσαν σε αρκετά λάθη, που είχαν ως αποτέλεσμα να προηγηθούν οι «παρτενοπέι» με δυο γκολ διαφορά, πριν ισοφαρίσει η ομάδα του.

Αρχικά, ο Αλέγκρι τόνισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο υποφέραμε σε μια δύο περιπτώσεις που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει εξαιτίας των λαθών μας, από τα οποία θα μπορούσε να μας κερδίσει η Νάπολι. Πρέπει να βελτιωθούμε διότι κάνουμε τόσα πολλά λάθη σε ατομικό επίπεδο. Οφείλουμε να μάθουμε από τα λάθη μας και να ανεβούμε και άλλο στη βαθμολογία».

Στην συνέχεια, ο 45χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του στον Καβάνι: «Απέναντι στον Καβάνι οι αμυντικοί μας στάθηκαν πολύ καλά και σταμάτησαν τα διαγώνια τρεξίματα του και γενικότερα πήγαμε πολύ καλά στο αμυντικό κομμάτι. Ρισκάραμε αρκετά στη διάρκεια του αγώνα αλλά στο τέλος δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Αν ο Νιανγκ και ο Νοτσερίνο ήταν περισσότερο οξυδερκείς θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Αξίζαμε το βαθμό της ισοπαλίας αν σκεφτεί κανείς τον τρόπο και την ένταση με τα οποία αγωνιστήκαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.