Κόντε: «Δεν έχει ηθική ο Κασάνο»

Αιχμές κατά του Αντόνιο Κασάνο εξαπέλυσε ο Αντόνιο Κόντε, με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Ιταλός ποδοσφαιριστής για τον ίδιο.

Αιχμές κατά του Αντόνιο Κασάνο εξαπέλυσε ο Αντόνιο Κόντε, με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Ιταλός ποδοσφαιριστής για τον ίδιο. Ο Κασάνο είχε υποστηρίξει πως ο τεχνικός της Γιουβέντους στερείται ηθικής, κάτι που εξόργισε τον προπονητή των πρωταθλητών Ιταλίας. Ο Κόντε τόνισε πως έχει έντονο το αίσθημα της ηθικής, σε αντίθεση με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό.

Χαρακτηριστικά, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους: «Με έκπληξη διαβάζω τις δηλώσεις του κυρίου Κασάνο και νιώθω την υποχρέωση να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Πρώτα από όλα, ποτέ δεν χρησιμοποίησα τον όρο ηθική στις δηλώσεις μου. Ηθική που είναι έντονη σε μένα, άσχετα αν έχω τιμωρηθεί για τα στημένα παιχνίδια. Τους λόγους που με οδήγησαν στην παραδοχή της ενοχής μου, τους έχω εξηγήσει στο παρελθόν και δεν θέλω να επανέλθω.

Δεύτερο σημαντικό θέμα, είναι ο τρόπος με τον οποίον επιλέγονται οι παίκτες της ομάδας μου. Είπα πως πρώτη προτεραιότητα είναι ο άνθρωπος, ο χαρακτήρας του παίκτη. Πρέπει να είναι εργατικός, να δουλεύει για την ομάδα και τους συμπαίκτες του και όχι για τον εαυτό του, να σέβεται τους κανόνες, τους ρόλους, ακόμα και τις εντολές που θα πάρει. Μου φαίνεται πως στην καριέρα του ο κύριος Κασάνο απέδειξε τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, πως δεν έχει τίποτε από τα παραπάνω. Προς απόδειξη των λεγομένων μου υπάρχουν πολλά περιστατικά γραμμένα στην αυτοβιογραφία του, για τα οποία εκείνος μοιάζει να είναι περήφανος.

Θεωρώ πως δεν χρειάζεται να επεκταθώ άλλο. Απλά θυμίζω πως όταν χρησιμοποιώ συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις, γνωρίζω απόλυτα το νόημά τους και την ετυμολογία τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.