Μπουφόν: «Θέλαμε ισοπαλία στο Λονδίνο»

Ισόπαλο ήθελε να λήξει το ματς μεταξύ της Τσέλσι και της Σαχτάρ στο Λονδίνο, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ισόπαλο ήθελε να λήξει το ματς μεταξύ της Τσέλσι και της Σαχτάρ στο Λονδίνο, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Γιουβέντους υπογράμμισε πως έμεινε ευχαριστημένος με τη νίκη 4-0 επί της Νόρτσελαντ, ενώ συμπλήρωσε πως η ομάδα του θα παλέψει για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αρχικά, ο τερματοφύλακας της «βέκια σινιόρα» δήλωσε: «Η ισοπαλία θα ήταν καλή, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το σημαντικό είναι πως κρατάμε ακόμα την τύχη στα χέρια μας. Αντιμετωπίζουμε την Τσέλσι στην έδρα μας και στη συνέχεια ταξιδεύουμε στο Ντόνετσκ. Δεν μπορούμε φυσικά να στηριζόμαστε συνεχώς σε αποτελέσματα των άλλων αλλά το θετικό είναι πως έχουμε αυτοπεποίθηση και πως μπορούμε με δύο νίκες να συνεχίσουμε στην διοργάνωση».

Σχετικά με την εύκολη επικράτηση επί της Νόρτσελαντ, δήλωσε: «Ήταν μια πολύ πειστική εμφάνιση που έδειξε πως εάν η Γιουβέντους βγει στον αγωνιστικό χώρο με την κατάλληλη διάθεση και συστατικά στο παιχνίδι της, τότε πολύ λίγες ομάδες μπορούν να την κοντράρουν».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην ήττα από την Ίντερ για το πρωτάθλημα: «Δεν χάσαμε το κίνητρό μας. Όπως είπα μετά το ματς με την Ίντερ, όταν προέρχεσαι από τόσο μεγάλο σερί, γιγαντώνεται η αυτοπεποίθησή σου αλλά παράλληλα χαλαρώνεις και δεν έχεις την ίδια «πείνα» με την οποία έφτασες μέχρι εκεί. Είναι φυσιολογική ανθρώπινη αντίδραση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.