Πρετσιόζι: «Έχει μπερδευτεί ο Ντέστρο»

Αιχμές κατά του Ματία Ντέστρο άφησε ο Ενρίκο Πρετσιόζι, σχετικά με τη μετεγγραφή του στη Ρόμα.

Αιχμές κατά του Ματία Ντέστρο άφησε ο Ενρίκο Πρετσιόζι, σχετικά με τη μετεγγραφή του στη Ρόμα. Ο πρόεδρος της Τζένοα τόνισε πως αν ο παίκτης δεν συμφωνήσει με τους «τζιαλορόσι», τότε θα παραμείνει στην Σιένα με 400 χιλιάδες ευρώ ετησίως, ενώ τόνισε πως έχει μπερδέψει τη διασημότητά του, βλέποντας τον εαυτό του στις εφημερίδες.

Αρχικά, ο πρόεδρος της Τζένοα τόνισε στο «Sky Sport Italia»: «Ίντερ, Μίλαν ή Γιουβέντους; Έχω συμφωνήσει με τη Ρόμα για τη μεταγραφή του Ντέστρο. Ο Ματία έχει το δικαίωμα να απορρίψει την πρόταση της Ρόμα αλλά θα μείνει στο συμβόλαιο που έχει με 400 χιλιάδες ευρώ, αρνούμενος τα εκαττομύρια που του προσφέρονται. Στα 22 χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο δεν μου έχει τύχει ξανά τέτοια περίπτωση. Ο καθένας μπορεί να κοιτάει το συμφέρον του αλλά γίνεται τόσος ντόρος για ένα παίκτη που έχει σκοράρει μόλις 10 γκολ στο πρωτάθλημα. Φυσικά οποιοσδήποτε βλέπει το όνομα του καθημερινά στις εφημερίδες, μπερδεύεται αναφορικά με το μέγεθος της διασημότητας του. Ο ανταγωνισμός είναι όμως υψηλός και τα πάντα εξελίσσονται».

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε: «ι διαπραγματεύσεις οδηγήθηκαν σε τοίχο και αν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Σιένα. Υπάρχουν παίκτες που προτιμούν να μείνουν με ένα μικρό συμβόλαιο , παρά να μεταγραφούν σε ένα μεγάλο σύλλογο με αυξημένες απαιτήσεις. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις. Οι μάνατζερ καμιά φορά δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους και επιθυμούν πάρα πολλά για τον πελάτη τους. Αν δεν βρεθεί σύντομα μια «χρυσή τομή», τότε ο παίκτης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Σιένα και την επόμενη περίοδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.