Αγγλικές «σειρήνες» για Γκαμπερίνι

Το ενδιαφέρον αγγλικών συλλόγων έχει προσελκύσει ο αρχηγός της Φιορεντίνα Αλεσάντρο Γκαμπερίνι, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του.

Το ενδιαφέρον αγγλικών συλλόγων έχει προσελκύσει ο αρχηγός της Φιορεντίνα Αλεσάντρο Γκαμπερίνι, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του.

Οι φήμες επιμένουν το τελευταίο διάστημα ότι ο Ιταλός αμυντικός θα εγκαταλείψει τους «βιόλα» μετά από επτά χρόνια, με πιθανούς προορισμούς την Εβερτον, τη Νάπολι και την Μπάγερν Μονάχου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του Φραντσέσκο Ρομάνο, ο Γκαμπερίνι, που έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Φιορεντίνα, δεν έχει δεχτεί για την ώρα καμία επίσημη πρόταση.

«Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προσφορές, μόνο φήμες. Η Νάπολι δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας, υπάρχουν όμως αιτήματα από Αγγλία και Γερμανία. Υπάρχει ακόμα ένας χρόνος συμβολαίου και έτσι θα γίνει συνάντηση με τη Φιορεντίνα την ερχόμενη εβδομάδα, για να δούμε ποιες είναι οι προθέσεις τους. Ο Αλεσάντρο έχει δώσει προτεραιότητα στη Φιορεντίνα και έτσι πρώτα θα μιλήσουμε μαζί τους και μετά θα εξετάσουμε προτάσεις από άλλους συλλόγους», σχολίασε ο Ρομάνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.