Μαντσίνι: «Θέλω τον Καβάνι»

Στη μετεγγραφική λίστα της Μάντσεστερ Σίτι έχει ενταχθεί το όνομα του Καβάνι, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Στη μετεγγραφική λίστα της Μάντσεστερ Σίτι έχει ενταχθεί το όνομα του Καβάνι, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε πως έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Ουρουγουανού επιθετικού της Νάπολι, όμως τα χρήματα που αξιώνει η ιταλική ομάδα είναι πολλά, ακόμα και για τους Άραβες των «πολιτών».

Αρχικά, ο Μαντσίνι τόνισε: «Θα υπογράψουμε με κάποιον επιθετικό μόνο εάν φύγει κάποιος από τους δικούς μας φορ. Εμείς θέλουμε να τους κρατήσουμε όλους. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι ένας παίκτης πρώτης κλάσης. Η περίπτωσή του είναι τελείως διαφορετική από εκείνες του Σαμίρ Νασρί και του Γκάελ Γκλισί, όταν υπογράψαμε με εκείνους».

Στην συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: «Είναι αδύνατον να υπογράψουμε με τον Καβάνι στην τιμή που κοστολογείται. Βέβαια σε θέμα κόστους η περίπτωση του Φαν Πέρσι είναι διαφορετική. Ο Καβάνι είναι ένας παίκτης που τα έχει όλα. Τον ήθελα και όταν ήμουν στην Ίντερ και τότε δεν σκόραρε τόσα πολλά γκολ».

Τέλος, ο Μαντσίνι μίλησε για τους Τέβες και Μπαλοτέλι: «Συγχωρώ τον Κάρλος. Τα γκολ που πέτυχε βοήθησαν την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Εάν δε ζητήσει ο ίδιος να φύγει, τότε θα παραμείνει στη Σίτι. Ο Μπαλοτέλι έχει σίγουρα μία θέση εξασφαλισμένη στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.