Το… πιστεύει ο Ματζάρι

Ο Βάλτερ Ματζάρι τονίζει ότι η Νάπολι οφείλει να νικήσει τη Σιένα και να ελπίζει σε έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων στην τελευταία αγωνιστική της Σέριε Α.

Ο Βάλτερ Ματζάρι τονίζει ότι η Νάπολι οφείλει να νικήσει τη Σιένα και να ελπίζει σε έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων στην τελευταία αγωνιστική της Σέριε Α. Η ήττα από την Μπολόνια άφησε πίσω τους «παρτενοπέι», οι οποίοι χρειάζονται ουσιαστικά ένα θαύμα για να τερματίσουν στην τρίτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος, που οδηγεί στο Champions League.

«Πρέπει να νικήσουμε τη Σιένα και να ελπίζουμε. Τώρα δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Είμαι σίγουρος ότι η Κατάνια θα κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Ουντινέζε, όπως έκανε και η Μπολόνια με εμάς», είπε ο Ματζάρι.

Αν η Νάπολι κερδίσει τη Σιένα την Κυριακή (13/5) στο «Σαν Πάολο», τότε για να βγει τρίτη θέλει ήττα της Ουντινέζε από την αδιάφορη Κατάνια στη Σικελία και νίκη της Ίντερ επί της Λάτσιο ή ισοπαλία στο ντέρμπι του «Ολίμπικο». Οι «παρτενοπέι» υπερτερούν τόσο της Ουντινέζε, όσο και της Ίντερ σε πιθανή ισοβαθμία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.