Ανατροπή… κορυφής

Η Μίλαν βρέθηκε να χάνει από την Ουντινέζε στο «Φρίουλι», αλλά κατάφερε να «γυρίσει» το παιχνίδι και με το τελικό 2-1 να περάσει στην πρώτη θέση της Σέριε Α.

Η Μίλαν βρέθηκε να χάνει από την Ουντινέζε στο «Φρίουλι», αλλά κατάφερε να «γυρίσει» το παιχνίδι και με το τελικό 2-1 να περάσει στην πρώτη θέση της Σέριε Α. Οι «ροσονέρι» πήγαν στους 47 βαθμούς μετά από 23 αγωνιστικές και βρίσκονται πλέον στο +2 από τη Γιουβέντους, η οποία, ωστόσο, έχει δύο ματς λιγότερα, καθώς αναβλήθηκε και ο αγώνας της με την Μπολόνια.
 
Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για να πιάσουν την αντίπαλό τους στη δεύτερη θέση και κατάφεραν να πάρουν νωρίς το προβάδισμα. Ο «συνήθης ύποπτος», Αντόνιο Ντι Νατάλε, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γκουιντολίν στο 19′ και το 16ο του γκολ στη Σέριε Α φάνηκε ικανό να δώσει στους «φριουλάνι» τους τρεις βαθμούς.
 
Η Μίλαν, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάξι Λόπες, οι «ροσονέρι» έφεραν τα πάνω-κάτω και δεν άφησαν ακόμη μία ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη. Ο Αργεντίνος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους Μιλανέζους στο 77′, ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ στο 85′ «έφτιαξε» το δεύτερο τέρμα, το οποίο σημείωσε ο Ελ Σααραβί.
 
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Μπάστα, Ντανίλο, Μπενάτια, Ντομίτσι, Ίσλα (61′ Πασκουάλε), Αρμέρο, Πατσιέντσα (88′ Τόριε), Φερνάντες, Αμπντί, Ντι Νατάλε (75′ Φλόρο Φλόρες)
 
ΜΙΛΑΝ: Αμέλια, Μεξές, Τιάγκο Σίλβα, Αμπάτε, Εμάνουελσον, Ζέεντορφ, Αμπροζίνι, Μεσμπά, Νοτσερίνο (66′ Λόπες), Ρομπίνιο (88′ Μπονέρα), Ελ Σααραβί


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.