Μαλντίνι: «Δε με θέλουν πίσω»

Αιχμές κατά ορισμένων μέσα στη Μίλαν, οι οποίοι δεν επιθυμούν την επιστροφή του, άφησε ο Πάολο Μαλντίνι.

Αιχμές κατά ορισμένων μέσα στη Μίλαν, οι οποίοι δεν επιθυμούν την επιστροφή του, άφησε ο Πάολο Μαλντίνι. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ροσονέρι» τόνισε πως κανένας δεν του έχει καταθέσει πρόταση για την επιστροφή του στην ομάδα, παρά τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό.

Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει αναφέρει το όνομά μου αρκετές φορές, το ίδιο και η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι, αλλά η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μου έχει προσφέρει ποτέ τίποτα. Ο Λεονάρντο με ήθελε κοντά στην ομάδα, ενώ ο Αλέγκρι θα με ήθελε ως ενδιάμεσο μεταξύ παικτών και διοίκησης. Αρκετοί από τους παλιούς συμπαίκτες μου θα με ήθελαν επίσης πίσω στο Μιλανέλο».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Αλλά πάντα βρίσκουν ότι η πόρτα του συλλόγου είναι κλειστή. Πραγματικά δε ξέρω τι βρίσκεται πίσω από αυτή την απόφαση. Όσον αφορά εμένα, δεν υπάρχει κανένας λόγος ώστε να μην μπορώ να βρεθώ στην ομάδα μαζί με τον Αντριάνο Γκαλιάνι. Δεν μπορώ όμως να μιλήσω για αυτόν. Η Μίλαν είναι στην καρδιά μου και θέλω να ανταποδώσω τα όσα μου έχει προσφέρει ο σύλλογος. Νιώθω μία δυνατή και άνευ όρων αγάπη για την Ροσονέρι φανέλα. Ο μόνος όρος μου θα ήταν να είμαι σε θέση μου να κάνω τη δουλειά μου σύμφωνα με την φιλοσοφία που έχω για τη ζωή. Δεν ψάχνω για αναγνωρισιμότητα, αλλά μέσα από τα χρόνια έχω αποκτήσει πνευματική ανεξαρτησία, την οποία δεν είμαι έτοιμος να παρατήσω».

Επίσης, υπογράμμισε: «Δεν θα έχω άλλο σκοπό πέραν από το καλό της Μίλαν και αυτό ίσως αποτελεί πρόβλημα για κάποιον. Δεν φοβάμαι να το πω όπως έχει, ακόμα κι αν αυτό δημιουργήσει πρόβλημα. Αλλά θέλω να δείξω ότι δεν απαιτώ  έναν ρόλο μέσα στο σύλλογο και δεν θα είμαι τόσο αλαζόνας ώστε να προσπαθήσω να μάθω τη δουλειά τους σε ανθρώπους που βρίσκονται εκεί για 40 χρόνια, η κερδίζουν για 25. Θα πήγαινα εκεί ώστε να μάθω και να προσπαθήσω να δώσω κάτι πίσω στο σύλλογο που μου προσέφερε τόσα πολλά».

Στην συνέχεια τόνισε για την πρόταση της Τσέλσι επί εποχής Αντσελότι: «Είχα μία πρόταση από τον Αντσελότι στην Τσέλσι, αλλά μόλις είχα σταματήσει να παίζει. Ο Νιου Γιορκ Κόσμος επίσης με είχαν προσεγγίσει, αλλά η πρότασή τους δεν ήταν αρκετά ξεκάθαρη. Αλλά αγαπώ το ποδόσφαιρο και αργά ή γρήγορα θα δουλέψω σε αυτό το περιβάλλον. Αν δεν το κάνω στη Μίλαν, δεν θέλω να με βλέπουν σαν προδότη».

Τέλος, ο Μαλντίνι τόνισε: «Τώρα υπάρχει φημολογία για την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι πήγα στο Παρίσι να δω δύο φίλους, τον Κάρλο και τον Λέο και να συναντηθώ με τον Πρόεδρο. Δεν υπάρχει πρόταση τώρα, αλλά ξέρω τι θα μπορούσα να προσφέρω: Εμπειρία, αγάπη για αυτό το άθλημα, πάθος για δουλειά σε ένα σοβαρό πρότζεκτ. Αλλά δεν μου έχει αναθέσει κανείς τίποτα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.