Συνεχίζεται η γκρίνια για Σισέ

Έντονα παράπονα από την αγωνιστική εικόνα του Τζιμπρίλ Σισέ έχει ο Σέρζιο Κρανιότι, ζητώντας την αποχώρησή του.

Έντονα παράπονα από την αγωνιστική εικόνα του Τζιμπρίλ Σισέ έχει ο Σέρζιο Κρανιότι. Ο πρόεδρος της Λάτσιο δε δίστασε να τονίσει πως θα ήταν καλύτερο να αποχωρήσει ο Γάλλος επιθετικός από την ομάδα του, την ίδια στιγμή που Ιγκλ Τάρε υπεραμύνθηκε του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της Λάτσιο τόνισε: «Ο Σισέ είναι καλύτερα να επιστρέψει εκεί που ήταν. Ήταν ένας μεγάλος παίκτης, κατάφερε πολλά ωραία πράγματα αλλά δεν είναι σταθερός. Μεγαλώνει στην ηλικία του, η καριέρα του λέει ότι γύρισε ως τσιγγάνος όλη την Ευρώπη, θα έλεγα ότι δεν είναι αξιόπιστος για να έχει το ρόλο του ηγέτη».

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής των «λιατσιάλι» δήλωσε: «Η Οσέρ δεν εμφανίστηκε ποτέ για να μας ζητήσει τον Σισέ και ταυτόχρονα ο παίκτης δεν μας έχει ζητήσει να τον πουλήσουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από τη στιγμή που δεν μας το έχει ζητήσει. Ο Σισέ είναι υπερήφανος και δεν πιστεύω ότι θα φύγει χωρίς να παλέψει. Η εμπειρία από τους Πάντεβ και Λεντέσμα μας βοήθησε, ήταν ένα μάθημα που μας έκανε να αποφασίσουμε πως δεν θα διαπραγματευτούμε με παίκτη που δεν θέλει να παραμείνει. Η Λάτσιο είναι σημείο εκκίνησης και όχι αναχώρησης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.