Χαμηλοί τόνοι από τον Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, μετά την εκτός έδρας νίκη 2-1 της Γιουβέντους επί της Μίλαν και υπογράμμισε πως είναι νωρίς για πανηγυρισμούς.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, μετά την εκτός έδρας νίκη 2-1 της Γιουβέντους επί της Μίλαν και υπογράμμισε πως είναι νωρίς για πανηγυρισμούς. Ο Ιταλός τεχνικός ξεκαθάρισε πως το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί στην Ιταλία και πως η “βέκια σινιόρα” θα πρέπει να παραμείνει προσηλωμένη στον στόχο της. Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο του Μποφόν, για την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Σαν Σίρο.

Αρχικά, ο Αλέγκρι τόνισε: “Δεν είναι ακόμα ώρα για να πανηγυρίσουμε, καθώς μαθηματικά δεν έχουν ακόμα μείνει εκτός διεκδίκησης ούτε η Νάπολι, ούτε η Ρόμα. Με 76 βαθμούς δεν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα. Έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Αξίζουν συγχαρητήρια και στη Μίλαν για την σημερινή της προσπάθεια. Έκαναν ένα καλό παιχνίδι, όμως βρήκαν απέναντί τους τον Μπουφόν, που ήταν σε μεγάλη μέρα. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον Μιχάιλοβιτς”.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των “μπιανκονέρι” συμπλήρωσε: “Ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε κρατήσει περισσότερο την κατοχή και να δημιουργούσαμε έτσι τις προϋποθέσεις για ένα τρίτο τέρμα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζει στο San Siro. Η Μίλαν έχει καλούς παίκτες και εμείς πλέον από την πλευράς επικεντρωνόμαστε στη συνέχεια. Κάθε ομάδα που κερδίζει. Κάθε ομάδα που μετρά 21 νίκες σε 22 αγώνες ξεκάθαρα κάνει κάτι πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.