Πρώτη νίκη για Τορίνο, πρώτη ήττα για Σπαλ

Παρθενική νίκη στο πρωτάθλημα για την Τορίνο που νίκησε τη Σπαλ με το γκολ του Ν'Κουλού.Η πορεία της Σπαλ σταμάτησε στο βορρά της Ιταλίας μετά από δύο σερί τρίποντα, ενώ δέχτηκε και το πρώτo της γκολ.

Παρθενική νίκη στο πρωτάθλημα για την Τορίνο που νίκησε τη Σπαλ με το γκολ του Ν’Κουλού.Η πορεία της Σπαλ σταμάτησε στο βορρά της Ιταλίας μετά από δύο σερί τρίποντα, ενώ δέχτηκε και το πρώτo της γκολ.

Επεισοδιακός αγώνας στο Τορίνο, το ματς διεκόπη στο 18ο λεπτό για περίπου 45 λεπτά λόγω έντονης βροχόπτωσης και συνεχίστηκε με τον διαιτητή να κάνει βόλτα και να κρίνει πως ο αγωνιστικός χώρος είναι κατάλληλος για ποδόσφαιρο.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μπελότι έχασε διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους…H συνέχεια όμως ανήκε στη Σπαλ που απείλησε με Πετάνια και Μισιρόλι. Η Τορίνο δεν εντυπωσίασε στο πρώτο ημίχρονο με τον Φάλκε να κάνει ότι μπορεί στο γήπεδο για την ομάδα του Ματζάρι.

Ξεκίνημα με γκολ για την ομάδα του Ματζάρι με τον Καμερουνέζο στόπερ Νικολά Ν΄Κουλού να παίρνει καρφωτή κεφαλιά από την σέντρα του Σοριάνο και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Γκομίς.

Η Σπαλ δεν παράτησε ποτέ το ματς, πίεσε μέχρι το τέλος και έχασε μεγάλες ευκαιρίες με την κεφαλιά του Τζουρού και τη εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς.Ο Ελβετός παραλίγο να χριστεί σκόρερ στο ντεμπούτο του στο ιταλικό πρωτάθλημα όμως τον σταμάτησε ο Σίριγκου.

Επέστρεψε στην Ιταλία και ο Σιμόνε Τζάτζα, δανεικός από τη Βαλένθια, έπαιξε στο τέλος και έφτασε κοντά στο να πετύχει το παραθενικό του γκολ με την ”Γκρανάτα”.

Η Τορίνο έχασε τους Λιάγιτς και Νιάνγκ, αλλά Σοριάνο και Τζάτζα μπορούν να βοηθήσουν όταν βρεθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.