Τεσσάρα για Ρόμα με γκολάρα Παστόρε (video)

Επιτέλους νίκη για τη Ρόμα, η οποία με εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, συνέτριψε 4-0 τη Φροζινόνε, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Επιτέλους νίκη για τη Ρόμα, η οποία με εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, συνέτριψε 4-0 τη Φροζινόνε, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Τσενγκίζ Ουντέρ με σουτ από περίπου 30 μέτρα αιφνιδίασε τον Σπορτιέλο για να ανοίξει το σκορ για τους “τζιαλορόσι”.

Στο 27′ ο Πάτρικ Σικ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χαβιέ Παστόρε με το ωραίοτερο γκολ της βραδιάς σημείωσε το 2-0. Ο Αργεντινός σκόραρε με τακουνάκι στην κίνηση μετά από ασίστ του Σαντόν.

Το τρίτο γκολ της Ρόμα ήρθε στο 35′ μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ουντέρ, ο οποίος έστρωσε τη μπάλα στον Ελ Σαράουι για να σκοράρει αυτός σε κενή εστία το δεύτερο τέρμα του στη σεζόν. 

Στο Β’ μέρος, η Ρόμα έριξε τον ρυθμό λόγω και του ντέρμπι με τη Λάτσιο το Σάββατο και έτσι δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Από σέντρα του Ουντέρ και κόντρα στον Καπουάνο η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Σπορτιέλο, ενώ στο 73′ ο γκολκίπερ της Φροζινόνε μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ του Ελ Σαράουι. 

Στο 87′, ο Λούκα Πελεγκρίνι στο ντεμπούτο του έδωσε ασίστ στον Κολάροφ για να σημειώσει το 4-0, ενώ στο 90′ είχε δοκάρι ο Τσίμπσα για την Φροζινόνε, η οποία έμεινε για 6ο ματς στην Serie A χωρίς γκολ. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι συμπλήρωσε 600 ματς με τη φανέλα της Ρόμα, με την οποία είχε κάνει ντεμπούτο στις 30 Οκτωβρίου του 2001, όταν είχε μπει στη θέση του Τόμιτς σε ματς με την Άντερλεχτ (1-1) για το Τσάμπιονς Λιγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.