Νίκη για την Σασουόλο μετά από 4 αγωνιστικές (video)

Mετά από 4 αγωνιστικές η Σασουόλο επέστρεψε στις νίκες. Απέναντι στην ουραγό και χωρίς νίκη Κιέβο, επικράτησε με 2-0 στο «Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι» και συνεχίζει να ελπίζει στην έξοδο στην Ευρώπη

Mετά από 4 αγωνιστικές η Σασουόλο επέστρεψε στις νίκες. Απέναντι στην ουραγό και χωρίς νίκη Κιέβο, επικράτησε με 2-0 στο «Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι» και συνεχίζει να ελπίζει στην έξοδο στην Ευρώπη. Από την άλλη πλευρά η χρονιά για την ομάδα του Τζιανπιέρο Βεντούρα φαίνεται ότι φτάνει πρόωρα στο τέλος της. Με μόλις 2 ισοπαλίες και 9 ήττες σε 11 αγωνιστικές δεν μπορεί να ελπίζει στην παραμονή της στην κατηγορία.


O Nτι Φραντσέσκο πανηγυρίζει το 1-0 για την ομάδα του
Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, αλλά η Σασουόλο κατάφερε να προηγηθεί στο 42ο λεπτό με τον Ντι Φραντσέσκο. Στην επανάληψη οι «νεροβέρντι» κρατούσαν χωρίς ιδιαίτερο κόπο το υπέρ τους σκορ και μάλιστα όταν στο 88΄οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Τανασίγιεβιτς, η Σασουόλο απείλησε με 2ο γκολ δύο φορές με το Μπεράρντι, για να το πετύχει τελικά, με αυτογκόλ του Τζακερίνι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.