Τορίνο – Γιουβέντους 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή (hls)

Η Τορίνο άγγιξε την πρώτη νίκη μετά από έξι χρόνια απέναντι στην Γιουβέντους αλλά ο Κριστιάνο έσωσε την ισοπαλία. Τελικό αποτέλεσμα 2-2 στο ντέρμπι ντέλα Μόλε.

Η Γιουβέντους μπήκε δυνατά στο ντέρμπι με την Τορίνο. Έκανε πέντε τελικές προσπάθειες στα πρώτα 15′ του αγώνα και σκόραρε μια από αυτές.

Ο Κιέζα άλλαξε την μπάλα με τον Μοράτα και ο Ιταλός σκόραρε (13′) για να ανοίξει το σκορ. Ήταν το 13ο γκολ του φέτος, στην πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του.

Η Γιουβέντους είχε την κατοχή της μπάλας αλλά όσο περνούσε η ώρα, η Τορίνο βελτιωνόταν και έφτασε δίκαια στην ισοφάριση με το γκολ του Σανάμπρια (27′), τρίτο σε πέντε αγώνες με την νέα ομάδα του. 

Ημίχρονο 1-1.

Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου, στα 13” ο Σανάμπρια σκόραρε ξανά σε μια φάση με διπλό λάθος της ομάδας του Πίρλο και του Κουλουσέβσκι αλλά και του Σέζνι.

Η Τορίνο άγγιξε την πρώτη νίκη απέναντι στην Γιουβέντους μετά από έξι χρόνια αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε του… κεφαλιού του και ισοφάρισε με μια από τις τέσσερις κεφαλιές του στο δεύτερο ημίχρονο στο 79ο λεπτό.

Το φινάλε μας θύμισε γιατί το ματς αποκαλείται ντέρμπι και ας χωρίζουν τόσα πολλά τις δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια. 

Δοκάρι ο Μπετανκούρ για την Γιουβέντους στο 82ο λεπτό και δύο ευκαιρίες με εντυπωσιακές επεμβάσεις του Σέζνι σε προσπάθειες των Σανάμπρια (90′) και Μπαζέλι (90+3).

Το τελικό 2-2 δεν ωφελεί κανέναν. Η Γιουβέντους είναι ισόβαθμη με την Νάπολι στην τέταρτη θέση και η Τορίνο είναι μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.